Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek a hozzáállás...

Mi a véleményetek a hozzáállásomról?

Figyelt kérdés
Lányom 3 hónap múlva 18 éves lesz. 2 hónapja van egy barátja, akivel nagyon szeretik egymást. A lányom nemrég fölvette, hogy itt aludhat-e a fiú. Férjemmel azt válszoltuk (egyetértve a dologban), hogy igen, de külön szobában. Ezt ő nehezen fogadja el, pedig elmondtu neki, hogy egyelőre mi nem támogatjuk az együtt alvást. Egyébként a fiút napközben bármikor szívesen látjuk, a lányom is elmehet a fiúhoz, de éjszaka itthon a helye. Persze tudom, hogy napközben is lefekhetnek egymással, ezt nem tudom megakadályozni, sőt a védekezésről is beszéltünk a lányommal. De azzal, hogy nálunk nem aludhatnak együtt, azt fejezem ki, hogy mind korban (18 alatt), mind pedig a kapcsolat mélysége miatt nem értek egyet (egyelőre), a szeretkezéssel. Egyébként elég őszinte a kapcsolatunk, minden lényeges dolgot meg tudunk beszélni egymással, legalábbis ezt remélem.
2015. febr. 24. 15:08
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
59%

"Sejtettem, hogy erre megy a világ, hogy a lányom 17 évesen (ja, bocs, majdnem 18), természetesnek tartja, hogy 2 hónap után lefeküdjön a barátjával."

Jaj, szallj mar le a magas lorol. Teljesen termeszetes ha egy 18 eves fiatal szexel, akar 2 honap utan is.

Szexeljenek csak, ismerjek meg magukat, probalkozzanak, gyujtsenek tapasztalatot. 15 evesen ez meg korai, de 18 evesen qrvara nem az.

Nagy valoszinuseggel egy frusztraciokkal teli, problemas szexualitasu no vagy, aki onkentelenul is boldogtalan embert akar nevelni a sajat lanyabol is.

39F

2015. febr. 24. 22:32
 42/51 anonim ***** válasza:
71%
17 évesen jöttem össze a barátommal (21 volt akkor). Két hónap után feküdtünk le, akkortájt már egymásnál aludtunk, szüleim sosem ellenezték, mondjuk kedvelik is nagyon a párom. De ha anyukám előállt volna azzal, hogy itt aludhat, de külön szobában, megmondtam volna neki, hogy köszönöm inkább nem,úgy annak nincs értelme. Ahogy előttem is már írták, nem feltétlenül a szex miatt akarnak együtt aludni, de ennyi idősen már manapság csoda lenne, ha szűz a lányod. Ha fiatalabb lenne, megérteném az álláspontod, de ez így kicsit nevetséges, lassan 18 éves,én annyi idős koromban már összeköltöztem a párommal (igaz egyetem miatt), sosem mondták a szüleim, hogy fiatal lennék ezekhez, normálisan lettem nevelve.
2015. febr. 25. 09:32
 43/51 A kérdező kommentje:
41-es, ha az erkölcsi tartás szerinted a problémássággal egyenlő, akkor vállalom. Sőt valóban, a lányomba is ezt neveltem. Majd az idő eldönti, jól tettem-e. Minden esetre a barátja nagyon-nagyon örült, amikor elmondta neki, hogy még szűz. Most már tudom, hiszen a hozzászólásokból egyértelművé vált, hogy ebben a korban ez valóban nagy érték.
2015. febr. 25. 09:35
 44/51 anonim ***** válasza:
72%
Nagy érték? Na ne! Nem tartom kevesebbre a 16 évesen szüzességét elvesztő barátnőmet, se többre a 23 évesen elvesztőt. A szüzesség önmagában nem érték. Ja, de, egyes vallási kultúrákban, ahol a nő inkább tárgy, semmint ember.
2015. febr. 25. 09:48
 45/51 Költőnő? ***** válasza:
100%
hát a szüzesség önmagában egy dolog, de sztem is inkább az számít, kivel és milyen körülmények közt veszíti el vki... ez persze lehetőleg ne 12 legyen bár az oldalt olvasgatva lassan már a 8-on se lepődnék meg. :(
2015. febr. 25. 10:06
 46/51 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező, a szűzesség önmagában nem érték, hiszen mindenki így születik. Nyilván nem kell hetente mással összefeküdni, de az sem jó, ha túlságosan visszafogja magát az ember. Egyébként nézz be a szexualitás kategóriába, vannak, akik pont szűz lányokat keresnek, mert pl. szeretnék megtapasztalni, milyen, vagy ők akarnak lenni valakinek az elsők. Persze ettől ez a fiú még lehet tisztességes.

Minden esetre óvatosan a tiltással, ne ess át a ló túloldalára.

2015. febr. 25. 10:10
 47/51 anonim ***** válasza:
94%

en nem erzekelem az allaspontodban az erkolcsi tartast, ugyanis a lanyod nem tesz semmi rosszat.

A szuzesseg meg allapot es nem ertek.

2015. febr. 25. 10:25
 48/51 anonim ***** válasza:
95%

Ja örült neki, hisz ő veheti el. Na mindegy téged sem a vélemények érdekelnek, csak szajkózod a magad igazát. Nem azon múlik mikor veszíti el a szüzességét, hanem azon hogy kivel és milyen élmény lesz számára, ez meghatározó lehet a későbbi szexuális életére. Főleg hogy nem egy 15 évesről beszélünk.

Remélem a lányod okosabb mint te.

2015. febr. 25. 13:16
 49/51 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Azt írod, azért nem engeded, mert a kapcsolat rövid ideje miatt nem értesz egyet a szeretkezéssel.

Na mármost, azt miért hagyod teljesen figyelmen kívül, hogy én, és más hozzászólók is írták, hogy lehet, hogy egyáltalán nem a szex miatt akarnak együtt aludni, csak hoggy összebújva beszélgethessenek, ölelkezzenek, és egymás karjaiban ébredjenek?

Nálunk hónapokig volt ez, bár egy évvel fiatalabb voltam, az igaz, de én azt mondanám, szerintem az első együttalvásnál maximum egykis petting lenne.

Aki meg ilyen banális dolgokat mond,hogy "nehéz elfogadni, hogy a kislányomat d.gják a másik szobában"

az először is gondolkodjon el magán jó mélyen, hogy miért kéne ilyeneken agyalni, másrészt meg mivel fogalmad sincs, mikor van alkalmuk a fiúnál szeretkezni, akkor amikor délután négykor ottvan, akkor is lehet stresszelni.

Másrészt meg gondolom ti is szeretkeztek a férjeddel, a lányod is gondolkodhatna ezen ennyi erővel, hogy ti hogy és mit csináltok a másik szobában.

2015. febr. 25. 13:32
 50/51 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket. Remélem együtt maradnak és néhány hónap múlva elsimulnak a mostani nézet- és véleménykülönbsékek, amelyek most még, főleg az ismerettség rövidsége miatt, fennállnak. Mivel őszinte a viszonyunk nagylányunkkal, biztosan találunk mindenki számára elfogaható megoldást.
2015. febr. 25. 17:53
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!