Anyám mért hiszi kétségtelenül ezt?
Mikor feljön a gyerek meg a házaság téma én mindig mondom hogy nekem nem kell feleség elég a bartánő státusz is mert feleslegesnek tartom a hepajt meg a sok kiadást mellesleg a szétválás is könyebben és rugalmasabban megy ha úgy alakul.
Meg válláskor nem kell a fél vagyont odaadni amiért mellesleg legtöbbször a többségéért a férfi dolgozott meg.
A gyerekválalással is úgy vagyok hogy nem nagyon kell főlleg ilyen rossz anyagiak mellet!
Ha 5-6x több lenne a fizetés ugyan ezek az árak mellet akkor más lenne de így feleslegesnek tartok egy gyereket vagy kettőt hogy aztán anyagi gondkkal küzdjek esetenként!
És ezen az állásponton vagyok már 10 éve!
De anyám teljesen meg van győződve már 10 éve :D
hogy majd "el fogja csavarni" a fejem egy nő és majd gyűrűt húzok az ujjára meg jön majd úgyis a gyerek...
Egyrészt tudom hogy vágya hogy eskővő legyen meg az hogy unokát akar!
Másrészt meg hülyének néz?Hogy feladok egy logikus és értelmes elvet egy nő miatt?
# 9
Csak én nem érzem azt hogy valaki fontosabb vagy jobban fogom szeretni mert egy csomó pénz költünk egy hagyományra meg el lesz anyakönyveztteve... semmi értelme!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!