Anyám mért hiszi kétségtelenül ezt?
Mikor feljön a gyerek meg a házaság téma én mindig mondom hogy nekem nem kell feleség elég a bartánő státusz is mert feleslegesnek tartom a hepajt meg a sok kiadást mellesleg a szétválás is könyebben és rugalmasabban megy ha úgy alakul.
Meg válláskor nem kell a fél vagyont odaadni amiért mellesleg legtöbbször a többségéért a férfi dolgozott meg.
A gyerekválalással is úgy vagyok hogy nem nagyon kell főlleg ilyen rossz anyagiak mellet!
Ha 5-6x több lenne a fizetés ugyan ezek az árak mellet akkor más lenne de így feleslegesnek tartok egy gyereket vagy kettőt hogy aztán anyagi gondkkal küzdjek esetenként!
És ezen az állásponton vagyok már 10 éve!
De anyám teljesen meg van győződve már 10 éve :D
hogy majd "el fogja csavarni" a fejem egy nő és majd gyűrűt húzok az ujjára meg jön majd úgyis a gyerek...
Egyrészt tudom hogy vágya hogy eskővő legyen meg az hogy unokát akar!
Másrészt meg hülyének néz?Hogy feladok egy logikus és értelmes elvet egy nő miatt?
mellesleg a szétválás is könyebben és rugalmasabban megy ha úgy alakul
hát ez pont nem így van... sokkal jobban szabályozva van a házasság és válás esetén mi lesz a vagyonnal, mint csak élettársi kapcsolat esetén.
a pasi fizetése csak akor pénz mikor úgy mellesleg a teljes fizuját rá költi a pasi eltartására,
te is majd koppansz ha egyedül kel megélned olyankor már jól jöne egy gyürű
# 2
Na hát ez az életrásként sokkal könnyebb a szétválás!
# 3
Hogy mivan?
Ezt fogalmazd újra!
Szerintem azért hiszi ezt, mert bénák az indokaid. Mint amikor valaki csúnya, és azt mondja, hogy neki senki nem jó, miközben ő nem kell senkinek. (Nem ellened mondom, ez csak egy példa.)
Én is házasság ellenes vagyok, de szeretnék találni valakit, akivel halálomig együtt vagyok szerelemben. Tudnám, hogy sumákolok, ha azt mondanám, hogy "nem kell nekem senki, fúj, fúj, mocskos férfiak".
# 7
Én nem azt írtam hoy nem kell senki... de mindegy!
Én úgy voltam mint te.
Mindig azt mondtam magamnak, hogy akkor megyek férjhez, ha eléggé le leszek amortizálva és elég hülye leszek hozzá.
Amikor azt mondtam, hogy még pasi se kell, találkoztam Vele és Igent is mondtam neki. Ez minden vágyam azóta.
Anyukád szerintem valami hasonlóra gondol.
Egyszerűen hagyd rá. Én sem szeretnék férjhez menni, egy időben mondogattam is anyumnak, persze ő előadta ugyanezt, hogy majd úgyis jön valaki és akkor majd örömmel...
Na nem, azt biztosan nem :) Én is szeretném, hogy valaki mellettem legyen, boldogok legyünk, de esküvőt én egyáltalán nem szeretnék.
A másik, hogy én ugyan szeretnék majd gyereket, de maximum 1-et. Anyum ezen is kiakadt, hogy hát de miért csak egyet??
A legegyszerűbb az, hogy egyszerűen egyáltalán nem hozom fel neki ezt a témát. Teljesen felesleges, mert úgyis meggyőződése, hogy csak azért nem akarom, mert még nem csavarta el olyan igazán senki a fejemet.
Soha nem voltam az a fajta lány aki arról ábrándozott volna, hogy jaj, akkor majd lesz egy férjem, meg csapunk egy nagy lagzit és így tovább. Ez egyszerűen nem én vagyok :)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!