A családom azt hiszi leszbikus vagyok. Mit tegyek?
Ha megcsinálod amit írtam, akkor nem lehetsz ronda. Az olyan nőkre azt mondják, jogy szabálytalan (nem tipikus) szépség. Ilyen Meryl Streep, imádom, Barbara Streisand..(nézd meg a Tükröm tükröm című filmjét), nem egy tipikus szépségek.., de sokat tudnék sorolni..
Szóval fejezd ezt be...
"az egész arcom ronda és kész" /sóhaj
Kértem, írd körül, mi nem tetszik benne.
Melyik részében mi nem szép szerinted?
Ezt mindenki meg tudja mondani. Nekem pl nem tetszik az orrom formája, és az állkapocs csontom, de szeretem a szám és a szemem.
Az orrom szeretném, hogy piszébb legyen, az állkapcsom pedig nőiesebb, keskeny.
Ilyen leírásra gondoltam.
Amit a nagymamád mondott, arra no komment... az ilyen családokban nem szokás kimutatni az érzelmeket, mert az a gyengeség jele. Nem tudsz ezzel mit kezdeni.
Viszont ami miatt válaszolok: volt nekem egy egyetemi évfolyamtársam. Olyan ronda nő a világon nincs, vagyis van, az uglypeople.com nevű honlapon van ilyenekből gyűjtemény. Ő tényleg annyira ronda volt, hogy az embereknek azonnal ez tűnt benne fel. Nem részletezem, semmi előnyös nem volt rajta, alacsony volt, rossz alakú, elhízott, rémesen csúnya arccal, előnytelen frizurával. És ha ez nem lenne elég, még buta is volt, meg rosszindulatú emellé. Folyton reménytelen szerelmei voltak, mert persze a pasik szívatták, fogadásból szexeltek vele, meg ilyenek. Aztán láss csodát: férjhez ment pár éve és a pasi ráadásul klasszisokkal jobb mint ő. Úgyhogy most nagyon jól figyelj ide: ha NEKI sikerült, akkor nincs olyan, hogy valaki nem találna magának férfit!! Nála tuti nem lehetsz rondább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!