Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Leszbikus, aszexuális vagyok...

Leszbikus, aszexuális vagyok és Asperger-szindrómám van. A szüleim miért tekintenek rám úgy, mint egy korcsra?

Figyelt kérdés
Szinte egész nap nem szólnak hozzám egy szót se, ha igen, az csakis sértés. Nem érdekelnek, sose érdekelt különösebben más emberek véleménye, és nem is szeretem őket. Csak kíváncsi vagyok miért ilyenek.

2014. dec. 21. 19:13
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
64%
Aha, szóval leszbikus vagy és aszexuális egyszerre... kérlek mesélj még... :)
2014. dec. 21. 19:19
 2/23 anonim ***** válasza:
71%
Nem lehetsz egyszerre leszbikus és aszexuális. Az aspergert orvos vagy te magad diagnosztizáltad?
2014. dec. 21. 19:20
 3/23 anonim ***** válasza:
71%

Leszbikus vagy és aszexuális egyszerre?

EZt hogy csinálod? Talán skizó is vagy?

"Nem érdekelnek, sose érdekelt különösebben más emberek véleménye, és nem is szeretem őket."

AKkor téged miért szeressenek?

2014. dec. 21. 19:23
 4/23 anonim ***** válasza:
73%

az engem is érdekelne, hogy lehetsz aszexuális és leszbikus is egyszerre?...

javasoljak pár könyvet, hogy ne unatkozz ennyire a téli szünetben?

2014. dec. 21. 19:23
 5/23 anonim ***** válasza:
85%

Lehet egyszerre leszbikus és aszexuális. Nőnemű társat akar, csak szexelni nem szeretne vele. Van ilyen.

Az aspergert viszont honnan vetted?

2014. dec. 21. 19:24
 6/23 anonim ***** válasza:
47%
2014. dec. 21. 19:25
 7/23 anonim ***** válasza:
47%

"Leszbikus, aszexuális vagyok"

Vagyis jól felcukkolod nő létedre a csajokat, majd jól beintesz nekik?!

2014. dec. 21. 19:27
 8/23 anonim ***** válasza:
55%
Van tumblröd?
2014. dec. 21. 19:29
 9/23 anonim ***** válasza:
35%

Jézusom mennyi tájékozatlan ember! Azért elég gáz ilyen magabiztosággal szórni a butaságot! :D Ha olyan alapfogalmakkal sincs valaki tisztában, hogy mi az aszexualitás...

Kérdező, igazából őket kéne megkérdezni, de valószínűleg egy átlag, konzervatívabb embernek kicsit "sok" ha ennyi minden összejön. Lehet úgy érzik, hogy ők mondtak csődöt. Vagy egyszerűen csak rossz szülők és akármilyen gyerekkel így viselkednének. Egy Asperger-szindrómással néha nehéz együtt élni. Én nem vagyok az hivatalosan, de azért elég sok az intő jel, és hát elég sokszor őrületbe kergetem a szüleimet.... :D Ha nem szereted őket, azt biztos érzik és nehéz szeretni azt aki nem szeret téged.

2014. dec. 21. 19:30
 10/23 anonim ***** válasza:
69%
Itt minden második idióta diagnosztizálta magán az aspergert. Le lehet nyugodni a p***, elmenni egy orvoshoz aki majd valóban megmondja, hogy az vagy-e, esetleg csak simán egy érzelmileg visszamaradott forver alone.
2014. dec. 21. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!