Leszbikus, aszexuális vagyok és Asperger-szindrómám van. A szüleim miért tekintenek rám úgy, mint egy korcsra?
Figyelt kérdés
Szinte egész nap nem szólnak hozzám egy szót se, ha igen, az csakis sértés. Nem érdekelnek, sose érdekelt különösebben más emberek véleménye, és nem is szeretem őket. Csak kíváncsi vagyok miért ilyenek.2014. dec. 21. 19:13
21/23 anonim válasza:
Kérdező ezen az oldalon többnyire síkhülye bunkók írogatnak, itt ne várj komoly válaszokat a kérdéseidre.
22/23 anonim válasza:
Az átlag magyar szülőnek fogalma sincs a gyereknevelésről, csak annyira ostobák, hogy nem ismerik be még maguknak se. Sajnálom, hogy a te családod is csak egy a sok közül. Bízom benne, hogy mihamarabb jó irányba változnak a dolgok. Kitartást, légy erős, ne foglalkozz velük.
23/23 anonim válasza:
Nagyon èrdekes dolog az Asperger-szindróma. Èn mèg nem találkoztam ijen emberrel. A szüleid tudják hogy az vagy? Mert ha igen akkor biztos megpróbálnak úgy állni hozzád mint egy beteg gyerekhez. Nem tudom elkèpzelni hogy úgy tekintenek rád mint egy korcsra, bár tèny hogy sokan nem èrtenek a gyereknevelèshez. Menj el pszichológushoz ő majd segìt. Amúgy Asperger-szindrómásak inkább fiúk szoktak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!