Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Leszbikus, aszexuális vagyok...

Leszbikus, aszexuális vagyok és Asperger-szindrómám van. A szüleim miért tekintenek rám úgy, mint egy korcsra?

Figyelt kérdés
Szinte egész nap nem szólnak hozzám egy szót se, ha igen, az csakis sértés. Nem érdekelnek, sose érdekelt különösebben más emberek véleménye, és nem is szeretem őket. Csak kíváncsi vagyok miért ilyenek.

2014. dec. 21. 19:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
51%

"Az Asperger-szindróma (Asperger syndrome, gyakori rövidítése AS) neurobiológiai pervazív fejlődési zavar... a nyelvi képességekben"

Szóval a nyelvi képességeiddel van a baj, ezért vagy kamu-leszbi és aszexuális.

Magyarul mondva: nem tudsz nyalni.

2014. dec. 21. 19:34
 12/23 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem a problémád a következő: kamasz vagy... Szoval nyugi...
2014. dec. 21. 19:42
 13/23 anonim ***** válasza:
36%
Jó nagy szerencsétlenség lehetsz, lehet én se szólnék hozzád :D.
2014. dec. 21. 19:43
 14/23 anonim ***** válasza:
62%

Aki leszbikus, az nem aszexuális, hanem nagyon is van szexusa és érzései, vágya - csak a saját neme felé.

Aki aszexuális, annak a szex nem jelent semmit, hiába van fizikailag orgazmusa, lelkileg nem jelent neki örömöt a szex és kiválóan megvan nélküle - akár egy életen át is.

Az Asperger szindróma - a valódi! - pedig iszonyúan ritka.

Ha nem érdekel mások véleménye, akkor miért érdekel az, hogy a szüleid miért szidnak téged? Hiszen azt sem tudjuk, hogy ez igaz-e ...

2014. dec. 21. 20:00
 15/23 anonim ***** válasza:
60%

Nem tudom, hogy a 8-as miért lett lepontozva. A Tumblr az a weboldal, ahol egymást beetetik marhaságokkal az unatkozó kislánykák. Ott mindenki genderfluid, semleges nemű, leszbikus, panszexuális, furry, vegán, radfem, anorexiás, selfharmolós, aspergeres, stb. Tipikusan az a weboldal, ahol a hülyeség terjed a kamaszlánykák között, mert nem lehetsz népszerű, ha nem találsz ki magadnak egy rakat "különleges" dolgot. A butábbjai teljesen beleélik magukat az alaptalan dolgokba, mert anyu meg apu nem figyel járuk. Kútba ugranának, csak hogy ők legyenek a sajnált kis hercegnők. A kérdező pont ilyennek hangzik.

Az első lépés az, hogy törlöd magad az ilyen tinibutító falkaoldalakról.

2014. dec. 21. 22:06
 16/23 anonim ***** válasza:
70%

A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 71%-ban hasznos válaszokat ad.

# 9/15

az semmi, h nem tudják, mi az aszexualitás. az egyik válaszoló azt se tudja, h mi az skizofrénia, ugyanis a skizofréniának semmi köze a többes személyiséghez.

de olyan is van, aki kamaszproblémának nevezik az egészet.

és ez a félelmetes,h ilyen emberek, akik alapfogalmakkal nincsenek tisztában, buták, érzelmi analfabéták, nagy magabiztossággal írnak le ostobaságokat.

kérdező, az átlag magyar szülő ostoba, egyszerű, ahogy az átlag magyar is, még egy "egészséges" gyerekkel sem tudnak bánni.

2014. dec. 22. 06:27
 17/23 anonim ***** válasza:
42%
Tudod, mi a te bajod? Hogy hatalmas hipochonder vagy.
2014. dec. 22. 11:04
 18/23 anonim ***** válasza:
83%

Ezen az oldalon sok kérdésre egyszerű, hasznos választ lehet találni - és akadnak orvosi jellegű dolgok is.

De szerintem van egy szint, ahol egy jó pszichológusra/pszichiáterre van szükség. A Te eseted pont ilyen - ráadásul ezekre a kérdésekre nem lehet általános választ adni!

Lehet, Te is teszel azért, hogy így állnak hozzád (ha nem is akarod bántani őket)!

2014. dec. 22. 13:37
 19/23 A kérdező kommentje:
Orvos diagnosztizált Aspergerrel. Köszönöm, a KEVÉS értelmes választ. Ami nem sokat segített a kérdésemen, de legalább nem néztek hülyének és ezt értékelem.
2014. dec. 22. 20:58
 20/23 anonim ***** válasza:
84%

Mennyi idős vagy? Mikor tudták meg hogy leszbi vagy? Minek mondtad el nekik, hogy aszex vagy, mikor ehhez a világon semmi közük? Kiskorodban is ilyenek voltak veled, vagy ez egyértelműen az általad felsorolt indokok miatt van? Te mennyire vagy kedves velük, mennyire próbálsz közeledni? Ha téged nem érdekelnek, akkor miért várod el, hogy te érdekeld őket?

Bocsi, hogy kérdésre kérdésekkel válaszoltam, de iszonyat kevés infót adtál meg.

2014. dec. 23. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!