Ha valaki azt mondja nektek a lányáról, hogy nem szereti a fiúkat, nektek nem az ugrik be először, hogy a lány leszbikus? Hogy máshogy lehet ezt értelmezni?
anyám fűnek fának ezt mondja, egyszer hallottam, mikor meghallottam, hogy ezt meséli nagynénémék ismerőseinek, akiket kb az nap ismertünk meg. szerintetek ez normális?
amikor számon kértem, hogy miért mond ilyet, akkor meg azt mondta, hogy "azt nem úgy értettem". de mégis hogy lehet ezt máshogy értelmezni? talán az állatokra izgulok, vagy hogy frigid vagyok? az se sokkal jobb, meg ha az is lennék sem tartozna vadidegenékre. kíváncsi vagyok, az ismeretségi körből hányan gondolják, hogy leszbi vagyok.
Más dolgot nem tud rólad mondani vadidegeneknek?
Mintha az én anyám lenne, csak ő még idióta képeket is rak fel rólam a face-re, és a fél város ismeri, mert pedagógus.
(Pedig már 30 éves vagyok)
"Nem szereti a fiúkat"
vagy
"Nem a fiúkat szereti"
?
Van egy árnyalatnyi különbség.
Megkérdezted tőle, hogy miért mond ilyet? Mit ért ez alatt?
Én nem gondolnék tényleg semmi rosszra, nem ez jutna róla eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!