Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha valaki azt mondja nektek a...

Ha valaki azt mondja nektek a lányáról, hogy nem szereti a fiúkat, nektek nem az ugrik be először, hogy a lány leszbikus? Hogy máshogy lehet ezt értelmezni?

Figyelt kérdés

anyám fűnek fának ezt mondja, egyszer hallottam, mikor meghallottam, hogy ezt meséli nagynénémék ismerőseinek, akiket kb az nap ismertünk meg. szerintetek ez normális?

amikor számon kértem, hogy miért mond ilyet, akkor meg azt mondta, hogy "azt nem úgy értettem". de mégis hogy lehet ezt máshogy értelmezni? talán az állatokra izgulok, vagy hogy frigid vagyok? az se sokkal jobb, meg ha az is lennék sem tartozna vadidegenékre. kíváncsi vagyok, az ismeretségi körből hányan gondolják, hogy leszbi vagyok.

2015. jan. 2. 18:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%
5-ös vagyok, esetleg mondhatnád neki, hogy ha rád terelődik a szó, inkább meséljen róla, hogy jól tanulsz, kolis vagy, szépen rajzolsz, vagy szereted az állatokat, vagy űrhajós leszel, ha felnősz, akármit csak ne olyat ami magánjellegű, pl a szerelmi életedet.
2015. jan. 2. 19:06
 12/19 anonim ***** válasza:
89%
Egy normális anya nem terjeszt ilyent a lányáról. Te meg terjeszd azt róla, hogy férfiaktól pénzt fogad el. Ha megkérdezi miért mondtad ezt, mond, hogy a főnökeire gondoltál, akiktől a fizetését kapja:-)))
2015. jan. 2. 19:07
 13/19 anonim ***** válasza:
58%
Kérdező, mindenkinek AZ jut az eszébe, csak most játsszák az agyukat, mert nem róluk van szó!
2015. jan. 2. 19:10
 14/19 anonim válasza:
53%
Az egész kolesz azt beszéli hogy leszbi vagy. És a tanárnővel jársz.
2015. jan. 2. 19:12
 15/19 A kérdező kommentje:
mikor rá kérdeztem, hogy mégis hogy érti, azt mondta, hogy "hát jaj tudod, hogy értem" "hogy te nem érdeklődsz a fiúk iránt." tény hogy utoljára általános iskolában volt barátom ami még csak jó indulattal sem volt nevezhető komoly kapcsolatnak. de b.sszus... ha így vesszük az osztálytársnőim 3/4-e nem szereti a fiúkat.
2015. jan. 2. 19:18
 16/19 A kérdező kommentje:
és azt sem értem, hogy honnan veszi, hogy nem szeretem a fiúkat. mindig lessük őket barátnőimmel, mindenkinek van egy kiszemeltje, és mindig pletyizünk róluk. most másszak rá egyre, aztán meséljem el otthon anyámnak, hogy legközelebb ne meséljen rólam félreérthető dolgokat?
2015. jan. 2. 19:23
 17/19 anonim válasza:
50%
Vagy cumizz le egy fiút nyilvánosan, és az egész város megtudja higy nem vagy búza.
2015. jan. 2. 19:38
 18/19 anonim ***** válasza:
71%

sajnos a szülők mondanak ilyeneket.

én már sokkal idősebb vagyok, de csak hüledezek néha, hogy rólam is miket terjeszt az anyám (mikor megtudom valahogy).

az egyetlen gyógymód, ha megpróbálsz ezzel nem törődni.

persze próbálj meg vele beszélni, de ha most ilyeneket mond, akkor még lesz egy-két húzása valszeg.

2015. jan. 3. 00:40
 19/19 anonim ***** válasza:
72%
Ez hogy nem érdeklődsz ebből gondolhatják hogy átmeneti állapot de olyat is amit írsz hogy leszbikus vagy. Tényleg kicsit furcsa mert lehetne úgy is fogalmazni most nem fiúzol, vagy még nem...ez a nem szereted meg nem érdeklődsz tényleg úgy jön ki mintha leszbikus lennél vagy akár frigid. Nem szégyen egyik sem sokféle ember létezik, hetero, homo, biszexuális, aszexuális. Nem értem anyukád miért terjeszt ilyeneket rólad mert valóban félreérthető. Mennyi idős vagy egyébként?
2015. jan. 3. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!