Egy lány miért nem mond el ilyet az anyjának? Teljes sokkban vagyok még mindig
24 éves lány és 20 éves fiú anyja vagyok. A lányom mindig lázadt, nem voltunk egy hullámhosszon, sokszor veszekedtünk, a páromat sem fogadta el, nem kellett neki a segítségem. Tavaly befejezte a főiskolát és az első fizetéséből elköltözött albérletbe, ami nagyon rosszul esett. Kocsival 5 percnyire költözött, szakított a fiújával akivel 5 éve járt és összeköltözött egy barátnőjével. Én a költözéskor voltam a lakásban és utána 1 alkalommal. Éreztem hogy nem szívesen fogad, ami szintén fájt. Adott egy kulcsot a lakáshoz, de sosem mentem csak úgy be. Szombatonként a családdal ebédelt, tehát nem mondhatom hogy teljesen elszakadt tőlünk.
A héten korfun van, a lakótársával nyaral. (ide is úgy ment, hogy heló holnap elmegyek szia) még a viráglocsolásért sem engem kért meg.
A fiam hétfőn nyelvvizsgázik és kellett neki szótár, és felhívtam a lányomat bemehetek-e hozzá. Éreztem telefonon keresztül, hogy húzza a száját, ami totálisan felidegesített.
Bementem a lakásba, és valami furcsa érzés töltött el. Álltam a szoba közepén és 5-6 másodpercig csak néztem hogy mi annyira fura ott. Elkapott egy érzés, hogy muszáj belenéznem a hálószekrénybe. Nem tudom megmagyarázni, hogy hogy tört rám, egyszerűen azt súgta a megérzés, hogy bele kell néznem.
Kihúztam a fiókot és 3 képkeret került elő, amin a lányok nem úgy viselkednek, mint akik csak barátnők… csókolózós,ölelkezős képek konkrétan.
(utólag rájöttem hogy azért volt ez a késztetést, mert az ágyak nem a szoba különböző részein voltak, csak kb 40 centire voltak egymástól elhúzva, a két ágy között nem volt semmi, és az egyik éjjeliszekrény teljesen üres volt)
Azonnal kimentem a szobából, nem tudtam bennmaradni. A vérnyomásom felugrott, egyszerre elöntött a harag, a kudarc és a bűntudat. Szó szerint rosszul lettem, felzaklatott, csak levegő után kapkodtam, még sírni sem tudtam a sokktól.
Holnap jön haza a lány, mit tegyek? Miért nem mondta el, hogy lánnyal van? Az anyja vagyok! Szóljak? Ne szóljak? Mit csináljak?
Mondd meg neki, hogy amit most kérdezni akarsz, arra bármi is lesz a válasza, te mindig szeretni fogod. És aztán kérdezd meg, hogy jól érzed-e, hogy a lányokhoz is vonzódik.
Ajánlom olvasásra Ritter Andrea: Melegek c. könyvét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!