Egy lány miért nem mond el ilyet az anyjának? Teljes sokkban vagyok még mindig
24 éves lány és 20 éves fiú anyja vagyok. A lányom mindig lázadt, nem voltunk egy hullámhosszon, sokszor veszekedtünk, a páromat sem fogadta el, nem kellett neki a segítségem. Tavaly befejezte a főiskolát és az első fizetéséből elköltözött albérletbe, ami nagyon rosszul esett. Kocsival 5 percnyire költözött, szakított a fiújával akivel 5 éve járt és összeköltözött egy barátnőjével. Én a költözéskor voltam a lakásban és utána 1 alkalommal. Éreztem hogy nem szívesen fogad, ami szintén fájt. Adott egy kulcsot a lakáshoz, de sosem mentem csak úgy be. Szombatonként a családdal ebédelt, tehát nem mondhatom hogy teljesen elszakadt tőlünk.
A héten korfun van, a lakótársával nyaral. (ide is úgy ment, hogy heló holnap elmegyek szia) még a viráglocsolásért sem engem kért meg.
A fiam hétfőn nyelvvizsgázik és kellett neki szótár, és felhívtam a lányomat bemehetek-e hozzá. Éreztem telefonon keresztül, hogy húzza a száját, ami totálisan felidegesített.
Bementem a lakásba, és valami furcsa érzés töltött el. Álltam a szoba közepén és 5-6 másodpercig csak néztem hogy mi annyira fura ott. Elkapott egy érzés, hogy muszáj belenéznem a hálószekrénybe. Nem tudom megmagyarázni, hogy hogy tört rám, egyszerűen azt súgta a megérzés, hogy bele kell néznem.
Kihúztam a fiókot és 3 képkeret került elő, amin a lányok nem úgy viselkednek, mint akik csak barátnők… csókolózós,ölelkezős képek konkrétan.
(utólag rájöttem hogy azért volt ez a késztetést, mert az ágyak nem a szoba különböző részein voltak, csak kb 40 centire voltak egymástól elhúzva, a két ágy között nem volt semmi, és az egyik éjjeliszekrény teljesen üres volt)
Azonnal kimentem a szobából, nem tudtam bennmaradni. A vérnyomásom felugrott, egyszerre elöntött a harag, a kudarc és a bűntudat. Szó szerint rosszul lettem, felzaklatott, csak levegő után kapkodtam, még sírni sem tudtam a sokktól.
Holnap jön haza a lány, mit tegyek? Miért nem mondta el, hogy lánnyal van? Az anyja vagyok! Szóljak? Ne szóljak? Mit csináljak?
Tisztázzuk a kérdést. Nem vagytok jó viszonyban, minden alapja megvan a bizalmatlanságra (nyilván nem ez volt az első eset, hogy a holmijai között kutakodtál, meg az sem, hogy ekkora hisztit és drámát csinálsz valamiből), és ennek ellenére csodálkozol, hogy ő miért ilyen veled?
Először magadban kell rendbe rakni a dolgokat és végre megérteni, hogy a lányod már jogilag is hat éve felnőtt ember, az ő dolga, hogy hogyan éli az életét és kivel mit csinál. Persze ha akarod, megpróbálhatsz beszélni vele, de ezek után ne csodálkozz, ha nem lesz pozitív az eredmény.
Muszáj minden kérdéshez odaírni valakinek,hogy kamu?
És ha az akkor mivan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!