Elmennél a leszbikus lányod esküvőjére?
lehet házasságot kötni leszbikusoknak?
de amúgy igen... elmennék... nem érdekelne ki áll a lányom mellet, a lényeg, hogy boldog legyen vele :)
nem, mert ilyen nincs...
egyébként nem támogatom a melegek házaságát, de semmi bajom a melegekkel, sőt van meleg jó barátnőm, és barátom is, rokonom is..
ha lehetne akkor elmennék, annak ellenére, hogy nem támogatom, mert a szerettemnek örömet okoznék vele
Nem!!!
Bár nekem fiam van, és ha kiderülne, hogy meleg, akkor elfogadnám valamilyen szinten, vagyis nem szakítanám meg vele a kapcsolatot, meg nem gyűlölném érte, másfelől viszont nem is szeretnék szemtanúja lenni. Biztos ettől sz@r szülő vagyok, aki nem szereti a gyerekét, meg le lehet homofóbozni (nem vagyok az), de én ezt nehezen tudnám kezelni, és nem akarnám látni, hogy egy másik férfivel áll kézenfogva, vagy megcsókolja stb.
Ha még lehetne házasságot kötni de boldog lennék....annyira nyomasztó, hogy nekünk erre nincs lehetőség.
Egyébként, ha lehetne, és anyám nem jönne el, hát...nem érdekelne, akkor is megtartanám :D
De nem tudom elképzelni, hogy ne lenne ott...
Hármas!
Ha semmi bajod a melegekkel, miért nem támogatod a házasságot, ha még a barátaid között is vannak?
Nem kötekedni szeretnék, csak érdekel, mert nekem ez nagyon ellentmondásos, de hátha megértem :D
mert a házasság szerintem egy férfi ás egy nő kapcsolatának egy családnak a köteléke...ahol gyereket is vállalnak ketten közösen
annak ellenére hogy a melegekkel, ésa kapcsolatukkal semmi bajom, gyereket sem engednék örökbefogadni nekik, ahogy egy egyedülálló férfinak, vagy nőnek sem.. mert szerintem egy gyereknek meg kell adni a lehetőséget, hogy legyen egy apja, és egy anyja is
éppen elég baj, hogy ennyi csonka család van, és ennyi rosz családi példa
jah enm vettem kötekedésnek...még szerencse, hogy az élet sem fhér és fekete...
jah és az ismerőseim ismerik az álláspontom, nem vagyok álszent
termeszetesen elmennek. Szeretem a gyerekem, feltetel nelkul.
"mert szerintem egy gyereknek meg kell adni a lehetőséget, hogy legyen egy apja, és egy anyja is "
Ez igaz. de mi van azokkal a gyerekekkel, akiknek nem jut? Mert mondjuk ciganyok, mert nem csecsemok mar, esatobbi. Ok szerinted jobban jarnak egy gyermekotthonnal, mint egy szereto meleg parral? Mert szerintem nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!