Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmennél a leszbikus lányod...

Elmennél a leszbikus lányod esküvőjére?

Figyelt kérdés
Természetesen egy másik lánnyal házasodna össze.

2014. nov. 18. 13:12
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
80%

"Miért mindig csak mi legyünk rohdtul elfogadóak és toleránsak???"

Ne toporzekolj mar mint egy ovis.

Tolem azt csinalsz amit akarsz, ha benned "befeszulest" kelt ha latsz egy ferfit megsimogatni a masikat akkor az egyedul a te szemelyes problemad.

Akkor van gond, ha meg akarod tiltani nekik, hogy hogyan erezzenek egymas irant, meg azt hogy mit csinaljanak otthon a 4 fal kozott.

A melegeknek is pont ugyanannyi joguk van megcsokolni egymast masok elott, mint a heteroknak. A nyugdijas neniket a buszon az is zavarja, ha egy fiatal hetero par csokolozik elotte, gondolom ettol meg nem kell minden heteronak ugy ulni egymas mellett mint egy fadarab.

Ha nem szemeremserto es izlestelen amit csinalnak, akkor hajra, es ugyanaz a merce vonatkozik rajuk is mint a heterokra.

Amugy nagyon szarul erezned magad ha kiderulne rolad hogy latens meleg vagy?

2014. nov. 18. 15:59
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Én az embert a tetti és nem a szexuális orientációja alapján ítélem meg szóval igen elmennék.

Le lehetne erről már szakadni h Istenem Leszbikus !

És akkor mi van ? Ugyanolyan ember akinek vannak érzései gondoltai ugyanúgy lehet jó fej is.

2014. nov. 18. 18:08
 33/35 anonim válasza:
ezt zerintem nem sok idegen embertől kéne kérdezned hanem magadtól hogy látni akarom ahogy megházasodik a lányom vagy nem ez csak tőled függ és senki mástól de ha boldog én mellette álnék de ez a te döntésed
2014. nov. 18. 18:10
 34/35 anonim ***** válasza:
43%

A szokásos ostoba hülyeségek csattognak csak...

Na de!

Én leszbikus vagy és a családomból senkit sem hívnék meg.

Pont ezért a mű elfogadás miatt, "nincs bajom a melegekkel, DE".

Aha, oké.

Vagy elfogadsz TELJESEN, vagy EGYÁLTALÁN NEM.

Egyik sem kötelező, de a képmutató, álszent prolisságra nincs szükségem a családom részéről. Azt megkapom mindenki mástól is, azt tekintem családomnak, aki szeret. Aki "félig fogad el", legyen az közvetlen vérrokon, számomra nem családtag.

A genetikai rokonság nem ment fel a civilizált viselkedés alól.

Üss meg, alázz meg, vess meg, ítélkezz felettem, ha vérrokon vagy karóba is húzhatsz, hiszen mégis csak rokon vagy.

Nagy sz****t.

Ha családtagnak akarod, hogy nevezzelek, ahhoz többet kell adnod, mint másoknak. Nem kevesebbet.

2014. nov. 21. 02:50
 35/35 anonim válasza:
0%

Véletlenül sem!

A házasság intézménye csak nő, és férfi közötti szövetséget kell hogy jelöljön. A házasság pedig régen csak a templomban zajlott, nem volt szükség még egy hivatalos szerv megerősítésére hogy elfogadtassék.

Semmi gond a melegekkel, csak házasodni ne akarjanak, ez egyszerűen nem helyes.

2014. dec. 26. 14:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!