Elmennél a leszbikus lányod esküvőjére?
Nem érveltem, közöltem egy tényt, és elmondtam róla a véleményem.
Hol a hiba?
Én pont lesz.rom, hogy hogy hívják. Mint mondtam, csinálják akármelyiket, de én nem vagyok rá kíváncsi. Ennyi. És ettől máris egy sz@rdarab vagyok. Még egyszer mondom, Egyszerűen nem értem, hogy miért nem lehet elfogadni azt, hogy valakit ez zavar???
Tök egyszerű példa: dohányzom. Apám gyűlöli a dohányzást. Elfogadom, előtte nem gyújtok rá, mert tudom, hogy nem szereti. Ennyi...nem pedig ráfújom a füstöt, hogy igenis fogadj el, mert én így vagyok boldog b+
A dohányzás rossz példa. Arról te magad döntöttél. Tudtad hogy van aki nem szereti, de ezt elfogadtad amikor elkezdted szívni. Na most a szexualitásodról nem te döntesz, bármennyire is szeretnék ezt hinni egyesek. Emiatt megbélyegezni valakit, olyan mintha utálnád a kék szeműeket.
Félreértés ne essen, engem az se zavar, ha valaki homofób, tulajdonképpen ő se tehet róla. Itt akkor csúszik hiba a rendszerbe, amikor elkezdenek emiatt erőszakossá válni az emberek.
Nem kell semmit elfogadni, egyszerűen tudomásul kell venni, hogy van ilyen, meg van olyan és ezen senki nem tud változtatni.
Mint mondtam, tudomásul veszem, van is ilyen barátom, akivel nagyon szívesen találkozom, jó ember, jókat beszélgetünk. Egyszerűen zavar, ha látom, hogy egymáshoz nyúlnak. Ettől nem hiszem, hogy homofób lennék.
A dohányzást előtte úgy értettem, hogy a teraszára sem megyek ki rágyújtani, hogy lássa, cigizek. Nem arra, hogy mellette rágyújtok.
"A homofóbia szó jelentése félelem, idegenkedés a homoszexualitástól, illetve a homoszexuálisoktól. Tágabb értelemben a homoszexuálisokkal szembeni ellenérzések, diszkrimináció általános megnevezése."
De igen homofób vagy. De nincs ezzel igazából gond, amíg nem hagyod, hogy eluralkodjon rajtad. Az hogy jó viszonyt ápolsz azzal a barátoddal, dicséretes dolog. Te magad írtad, hogy jó ember. Ez jusson eszedbe amikor ránézel, ne az hogy éppen kinek a kezét fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!