A családom azt hiszi leszbikus vagyok. Mit tegyek?
Kedves Kérdező!
Szerintem az idegen emberek beszólásait hagyd figyelmen kívül! Nem létezik ronda ember, legfeljebb, hogy nem vagy valaki esete. A külsőnk egy adottság, amit kapunk, ezért nem illik beszólni valakinek, hogy így vagy úgy néz ki, akkor sem ha számunkra szép, vagy épp nem az esetünk, és ugyanúgy tahóság grimaszolni valakire, mert nem tetszik nekünk.A külsőnk miatt sem szégyellni nem kell magunkat, de büszkének sem kell rá lennünk. Soha ne szégyelld azt ,aki vagy! Én azt gondolom, hogy a legfontosabb, hogy mindig tudj mosolyogni, és, hogy a tekinteted tiszta legyen! Egy előnyös frizura is sokat dob a megjelenésen, és ha előnyösen öltözködsz az is! A szüleid véleményével ne foglalkozz, mert elég szűk látó körűek sajnos. Maximum nevess rajta egy jót, mást nem tehetsz :)
Remélem, tudtam Neked segíteni!
üdv.: egy 27 éves nő
Én már elég sok lányt hallottam "nyafogni" hogy ők milyen rondák, nem kellenek senkinek,stb.
Közben meg teljesen jól néztek ki,semmi gond nem volt velük, csak valamiért ezt beszélték be maguknak.
Egy kép valóban segítene megítélni a dolgot!
Hmmm, most őszintén, azzal, aki hülyeséget mond, mennyire érdemes foglalkozni? Elhiszem, hogy rosszul esik, elmondtad neki azt, amit itt leírtál? Hogy milyen rossz az, hogy úgy érzed, nem kellesz senkinek, és még leszbikusnak is kikiált, mert meg merted ölelni az édesanyádat? Én biztos kimondanám a helyedben, ahogy ezzel kapcsolatban érzek, aztán szégyenkezzen ő, hogy ilyen hülyeséget mondott, ráadásul tapintatlanul, nemhogy még te érezd emiatt rosszul magad??
A ronda vagyok,nem kellek senkinek-dologhoz annyit, hogy az önbizalommal megváltozik az egész kisugárzás. nem kell, hogy minde részedet szeresd, de kizártnak tartom, hogy nincs egyetlen testrészed, amit el tudnál fogadni, és szeretni tudnál. Találj magadban legalább 1 ilyen dolgot. Az önbizalom nagyon durván megváltoztatja egy ember kisugárzását, és hogy mennyire vonzó valakinek a szemében. Láttam már számomra szépnek egyáltalán nem mondható férfiakat, de az önbizalmuk, a stílusuk annyira megnyerő volt, hogy csüngtek rajtuk a csajok. Volt két ilyen barátom is, akit mások bevallottan kifejezetten csúnyának mondtak, engem mégis levettek a lábamról, és egyáltalán nem érdekelt hogy néztek ki, mert a szemükkel úgy tudtak nézni, sütött róluk, hogy rendben vannak magukkal. Lehet valaki akármilyen szép, ha nem hisz magában. Több olyan lányt is ismerek, akik nagyon szépek, és nagyon későn volt barátjuk először, mert nem hitték el magukról, hogy van bennük valami, amit szeretni lehet. Rengeteg férfi van, aki mások által egyáltalán nem szépnek talált nőt vesz el feleségül. Valamit csak látnak bennük. Ugyanis a külső egyáltalán nem minden!
Hát nézd a jó oldalát, így legalább nem fognak azzal zargatni, mikor lesz már pasid. :D De viccet félretéve, láttam már "csúnyácska" lányt pasival, sőt van amikor nagyon is jó képű baráttal látni kevésbé mutatósabb lányt. Nem minden a külsőség.
Ha elfogadsz egy tanácsot, próbálj meg kevesebbet azon idegeskedni, hogy mások mit gondolnak rólad és inkább próbáld meg magadtól kideríteni, mi az ami téged boldoggá tesz? Hordj szép ruhákat, ami megmutatja az előnyös tulajdonságaidat (és ne mond, hogy nincs MINDENKINE van, még nekem is ami nagy szó mert az én önképem sem valami jó...) Emeled magasra a fejed és képletesen xarj le minden tuskót, aki annyira bunkó, hogy nyit utcán beszól egy vadidegen lánynak annak nem érdemes adni a véleményére, mert az IQ szintje valószínűleg igen alacsony... Miért is akarnál ilyen emberekkel keveredni?:)
Ha az arcod nem tökéletes, az alapozó csodákra képes, én csak tudom és ha talán egy kis önbizalmat is ad.
Úgy hogy nem tudom konkrétan mivel is van bajod magaddal nem tudok nagyon többet írni, de fel a fejjel. 22 évesen előtted az élet, nehogy már most feladd, hogy valaha is boldog leszel. :)Nem csak "tökéletes" és "gyönyörű" emberekből áll a világ, bármennyire is ezt sugározzák a reklámok/tv műsorok/újságok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!