Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam meg anyanak ugy,...

Hogy mondjam meg anyanak ugy, hogy ne bántsam meg?

Figyelt kérdés

Van egy kiskutyank es pl ma is megkerdezte, hogy elmegyünk-e együtt setalni, nekem semmi kedvem vele setalgatni, mert ha pl jon egy helyes srác kisse furán veszi ki magát ha anyámmal setalgatok es mar 15 eves vagyok

Szoval mar tudok setalni a kutyaval egyedül is , nem kel hozza szülői "kíséret"

Ilyenkor azt mondom, hogy nem tudom ( ez esetben ez nemet jelent)

De ha meg kontketan ki mondanám, hogy nem akkor meg megsertodne, mert miert nem akarok vele lenni meg a hülyeségek

De amugy meg nem 5 éveskent kezel csak ilyenkor mintha elfelejtene, hogy en nem vele akarom tölteni az időmet ( pl kutyasetaltatasnal)

2015. febr. 21. 10:34
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Nem,nekem nem volt ilyen gondom,mert az anyám a pasijaival akart lenni és nem velem.Na ehhez mit szólsz?
2015. febr. 21. 11:26
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Én 21 éves lány vagyok és sokszor örülnék ha anyámmal sétálhatnék. (munka, fáradtság, időhiány miatt aligha tudjuk megvalósítani)
2015. febr. 21. 11:29
 13/29 anonim ***** válasza:
41%
Nem tudom te hogy éreznéd magad, ha anyukád a szemedbe mondaná, nem mutatkozom veled, mert ciki. Undorító vagy.
2015. febr. 21. 11:37
 14/29 anonim ***** válasza:
84%
Szegény anyukád, ezért nem vállalok gyereket, ennyire értékelik a szüleiket, fontosabb az, hogy talán 1% esély van rá, hogy jön veled szembe egy helyes fiú, akivel majd beszédbe elegyedtek és szerelem lesz első látásra, persze, te hol élsz, valami romantikus filmben? HA egy ismeretlen már most fontosabb mint a saját anyukád külön tudok gratulálni.
2015. febr. 21. 11:50
 15/29 anonim ***** válasza:

1. a nem tudom, az NEM nem.

2. ha ahhoz felnőttnek érzed magad, hogy cikinek gondolj anyukáddal sétálgatni, akkor ahhoz is légy az, hogy megmondd neki: anya, nincs kedvem együtt mászkálni veled!

2015. febr. 21. 12:08
 16/29 anonim ***** válasza:
72%

Mekkora gyökér vagy!!!

Más örülne, ha az anyja elmenne vele. Semmi ciki nincs a dologban.

25 vagyok, soha nem éreztem cikinek, ha anyummal mentem valahova, sőt a legtöbb barátnőm irigyelt, hogy vannak közös programjaink.

2015. febr. 21. 12:10
 17/29 anonim ***** válasza:
70%

Hééékás, kommentelők. Egy tinilányról beszélünk, akinek most kezd nyiladozni a csipája. Természetes, hogy nem akar folyton az anyukájával lenni. Ebben a korban kell időt hagyni saját magára, fiúkra, ismerkedésre.

Kérdező, ha egyébként szoktál anyukáddal foglalkozni, akkor teljesen érthető a kívánságod. Beszéld meg vele, hogy minden mást szívesen csinálsz vele közösen, de kutyát sétáltatni egyedül szeretnél. Ha megsértődik, hát megsértődik. Majd megbékél és rájön, hogy neked is kell tér. Szép, ha szeretjük a szüleinket, de egy idő után le kell válni róluk, különben sose leszünk érzelmileg önálló felnőttek. 25/N

2015. febr. 21. 13:18
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan már, mit álszenteskedtek itt? 15 évesen mindenki cikinek érzi ha a szülei ott feszítenek mellette. Majd pár év múlva elmúlik. Ez az önállósodás időszaka, minden 5 percben csinálunk valami tök égőt, a szülők jelenléte meg csak tetézi ezt.

Nem arról van szó, hogy a kérdező utálja az anyját, pont hogy nem akarja megbántani, csak nem szeretné ha együtt mennének.

Kérdező!

Mondd meg anyukádnak, hogy szeretnél egyedül menni a kutyával, mert mi van ha jön egy srác, és akkor jobban tudsz vele beszélgetni (ilyen csak a mesében van amúgy). De ígérd meg neki, hogy helyette csináltok közös filmezős estét, vagy főztök valami finomat vagy ilyesmi.

Meg fogja érteni, nyugi.

2015. febr. 21. 13:26
 19/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat :)

( nem mintha sok lenne belőle)

2015. febr. 21. 14:29
 20/29 anonim ***** válasza:

Szerintem azt meg lehet neki mondani, hogy nem szeretnél vele kutyátsétáltatni mert egyedül jobban szeretsz vagy szívesebben mennél egy barátoddal vagy akármi...ezt meg lehet beszélni, ebben nincs semmi. Nyugodtan válaszolj neki mert a "nem tudom" az olyan semmilyen válasz, most...szerintem egyszerűbb, ha megmondod neki, hogy nincs hozzá kedved és kész. Ha emellett meg beszélgetsz vele meg szoktatok együtt akármit csinálni, jó a kapcsolatotok, akkor szerintem ez nem olyan nagy baj. Én sem tudok ugyanúgy beszélgetni a barátaimmal, ha egy szülő ott van mert az úgy már más, nem két szem közt vagyunk na...:) Viszont szerintem simán elmehetnétek együtt is párszor mert nem hiszem, hogy minden kutyasétáltatáskor szembetalálkozol egy barátoddal, ismerősöddel vagy egy veled egyidős helyes fiúval vagy hát nem tudom....szerintem ilyenkor nem ez az elsődleges cél, hogy ismerkedj...nyilván lehet, de szerintem egyszer-egyszer anyukáddal is elmehetsz és vele is tudsz beszélgetni. Nincs abban semmi. Nem feltétlenül azért jár valaki az egyik szülőjével sétálni például mert felügyeletre van szüksége, hanem mert szimplán mindketten szeretik az adott tevékenységet és közben együtt is vannak és tudnak beszélgetni például. Én apukámmal például biciklizni szoktam, kutyát sétáltatni is csak azt ritkábban mert a kutyus már nem fiatal és nem nagyon bírja szegény:)

16/l

2015. febr. 21. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!