Orr- és mellplasztikát szeretnék, Apa kifizetné. Anyának hogy mondjam el?
Nem annyira katasztrofális a kinézetem, főleg most, hogy le is fogytam. De szeretném megcsináltatni az orromat és a melleimet, úgy érzem, ettől több lenne az önbizalmam.
Apának már elmondtam, Ő azt mondta, állja az anyagi részét, de anyával beszéljem meg én.
Nyár végén leszek 18 éves.
Lehet kezdetben csak az orrot kellene bevállalni. Elmondod anyukádnak hogy mennyire zavar téged , és félsz a csúfolástól stb. Meg fogja érteni.
Amikor kész az orrod elmondhatod hogy a kórházban több mellműtétessel ismerkedtél meg és sokkal jobb lett az életük, a megnőtt önbizalmuk miatt jobb állásokat kaptak, stb.
Azt azért tudd hogy ha ilyen fiatalon rászánod magad a mellműtétre visszafordíthatatlan folyamatokat indítasz el. Érzéketlenebb lesz a melled, idővel pedig újra kell imlpantot cserélni. Tehát ezzel már vállalod azt hogy később újra kés alá fekszel.
Az orrodat műttesd meg nyugodtan, az nem fog változni már, nyilván nem lesz kisebb.
Viszont a melledet ne. Nagyon sok komplikáció lehet, x évente cserélni kell, ami újabb műtét, újabb komplikációk kockázata. Ráadásul a melled természetesen is nagyon sokat változhat még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!