Hogy mondjam meg anyanak, hogy megjött?
Jo kapcsolatban vagyunk, de en akkor is cikinek érzem , hogy errol beszéljek vele
Tudom, hogy O is átesett rajta , meg a hasonlók , de akkor se tudom
Nagyon gaz lenne, ha Skype-on írnám meg neki?
Ebben semmi "ciki" nincs. Ezen minden lány átesik. "Nagyon gaz lenne, ha Skype-on írnám meg neki?"
Igen, ez nagyon "gáz" lenne!
Ha kapcsolatotok is jó, mindenképpen személyesen mond el neki.
Első mensid?
Hát úgy mondd el neki, hogy "Anyu, megjött".
Ez csak neked újdonság, anyukád felnőtt nőként már ismeri a dörgést.
"Mosolyogva közlöd, hogy "anyu, nagylány lettem"."
NEE! Ezt más értelemben használjuk... Ezt ne mondja, mert anyu agyinfarktust kap.
Nekem elég bénán sikerült elmondanom. Reggel észrevettem és felmentem anyuhoz. Mivel meg voltam ijedve (pedig tudtam mi az) kijelentettem, hogy "Anyu... Minden... Tiszta vér.." ilyen mindjárt-elsírom-magam-fejjel... Pár másodpercig bámult de aztán leesett neki mire gondolok. Nem tudom miért éppen ezt mondtam XD
Közöld vele, hogy Anyu, megjött..." Ne skype-on írd meg.
Mindenkeppen szemelyesen mond meg neki!
Lehet neked cikinek tunik de abszolut nem az!Ezen Minden lany atesik!
En anno amikor meglattam h megjott sikitva robogtam ki a wecebol, h "uristeeeeeen, veeerzek" es akkor apu all elottem sutan, mondja nyugi, tarts ki anya jon es elmagyarazza.
Es akkor jott Anyu es elmagyarazta:-)))
A csaladom nem prud, felvilagositast is kaptam csak en akkoriban egyaltalan nem mutattam erdeklodest se a biologia, se a pasik irant:-)))
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!