Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam meg anyanak,...

Hogy mondjam meg anyanak, hogy megjött?

Figyelt kérdés

Jo kapcsolatban vagyunk, de en akkor is cikinek érzem , hogy errol beszéljek vele

Tudom, hogy O is átesett rajta , meg a hasonlók , de akkor se tudom

Nagyon gaz lenne, ha Skype-on írnám meg neki?

2014. nov. 15. 13:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is akkor jött meg, amikor épp apukám volt otthon, én sem tudtam, hogy mi az a vér a bugyimon, meg voltam rémülve, de csak annyit mondott apukám, hogy na végre, nagylány lettél! A többit meg anyu mondta el, és segített, hogyan kell megoldani, hogy ne legyen véres többet a bugyim. Ez ilyen. Kicsit ciki, de hát mindenki túlesik rajta! :)
2014. nov. 15. 13:48
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan allj ele, és mond el

Semmi ciki nincs ebben.

Gyogyszert pedig vegyetek, mert lehet, hogy gorcsolni fogsz, vagy fajni fog a hasad. :)

2014. nov. 15. 14:02
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

13 évesen jött meg.Reggel felkeltem és véres volt a bugyim.

Anya épp kint volt a kertben,a virágokat locsolta. :D

Kimentem és azt mondtam neki: "Anya,megjött!" :)

Aztán bementünk adott betétet és elmondott ezt-azt ezzel kapcsolatban.Ennyi volt,nem nagy dolog.Minden nő átesik ezen egyszer.Sok sikert!!

2014. nov. 15. 17:42
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Na, elmondtad már?
2014. nov. 15. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!