"Gáz", ha a 18 éves lányomat, aki már önállósodni akar, csak megfélemlítéssel tudom kordában tartani?
még itthon lakik, addig a mi szabályainkhoz kell alkalmazkodnia. nagyon elvadult, mert amikor kamaszodott (15-16 évesen) és próbált önállósodni, kapott egy-két pofont, amiért haragszik ránk.
tudom, ez nem jó, de most, mikor már apnem lázad, nem csinálja azt, amit kérünk és igazából lehet, nem is szeret minket. nagyon érzékeny.
hogy lehetne hatni rá, hogy neki se legyen rossz?
Hát kérdező...
Miért kell félrevezetni minket? Miért nem lehet egyenesen, őszintén feltenni egy kérdést egy anonim oldalon, ahol leírod, h te vagy a gyerek.
Ha velünk, vad idegenekkel ilyen füllentős/hazudós vagy, milyen lehetsz otthon?
Feltételezem, h hasonló a mentalitásod, ezért valahol érthető a szüleid reakciója is, még ha nem is helyes.
Persze, de ok-okozat van mindig.
Itt az egyik felet hallottuk, aki hazudott - valszeg nem csak nekünk.
nem akartam senkit sem megsérteni azzal, hogy a szüleim szemszögéből írtam le a dolgokat (korábban kérdeztem a sajátomból is). ha így történt sajnálom, ne haragudj, 21-es. itthon viszont hazudni nem szoktam. az érzéseim és gondolataim kifejezésével gondjaim vannak, általában balhé lesz belőle, ha elmondom, hogy nekem mi a rossz, szóval már megtanultam magamba fojtani ezeket.
hazudni tényleg nem szoktam, nem is lenne mit. sokat tanulok, nem nagyon van társasági életem... van önkritikám, a vád láttán többször is végiggondoltam, hogy szoktam-e lódítani, de nem, nem szoktam
Oks, akkor bocs a feltételezésért.
Kedves utolsó, de sajnos tudom, hogy milyen nehéz a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!