Titeket mennyire támogattak a szüleitek 18 éves korotok után?
Én szerető családban nőttem, fel még 22 évesen is támogatnak a szüleim. Tudtak venni indulásként egy kis lakást tesómnak (amit megörököltem) egyetemre járok, és így is kapok havi 30ezret és ők fizetik a rezsimet (albérletbe kiadom a fennmaradt szobát tehát nem csak tőlük van pénzem)
De olvastam hogy mástól meg a kis megkeresett pénzét elveszik a szüleik, hogy saját erőből is alig tud elköltözni és lábra állni a gyerek.
Nektek mik a tapasztalataitok és szerintetek mi (lenne) a normális szülő-gyerek viszony 18 éves kor után?
Lakhatás (albi+rezsi) utazás (bérletek Pesten+haza) és a kaja nagy része (utalvány vagy kész főtt kaja). Ezzel támogattak.
Költőpénzt magamnak kerestem meg, dolgoztam a suli mellett. Így is hálás voltam, az anyagi helyzetünkhöz mérten ez a kb 50-60 000 is elég szép összeg volt.
Suli után külföldre jöttem, de anyukám a mai napig segít otthon ügyet intézni, ha kell valami, és én 800 km-ről nem tudom elintézni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!