Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van itt olyan nő, aki nő...

Van itt olyan nő, aki nő létére nem bírja a gyerekeket? Ez saját gyereknél változik?

Figyelt kérdés
2015. febr. 4. 21:41
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

De ez miért hangos hirdetés?

Feltettek egy kérdést, és mindenki válaszolt rá, ráadásul egy anonim oldalon.

Hidd el, én sem szoktam úton útfélen mindenkivel közölni, hogy nem szeretem a gyerekeket.

Még akkor sem, amikor pl a teszkóban vásároltam, és egy már iskolás korú kislány lefeküdt a földre, ordított, és a szülei kb rá sem szóltak .

De ha megkérdezik, nem fogok hazudni. Ez is egy vélemény.

2015. febr. 6. 14:24
 32/33 anonim ***** válasza:
"beragyogja az életem, egy csoda az életemben, a gyerek a legnagyobb csoda, életem értelme.... bla.. bla.. bla.. Minden anya ezt mondja, de akinek nincs és nem is akar, annak hiába mondják, atól még nem fog változni a véleménye. Meg amikor mondják, hogy én sem akartam soha, de amikor teherbe estem... minden megváltozott, és onnantól már imádtam a gyerekeket.
2015. febr. 6. 21:14
 33/33 anonim ***** válasza:
25%
Utolsó! Nem értheted amíg nem leszel szülő. Addig csak bla, bala, bla. A kérdező azt kérdezte, hogy megváltoznak e majd az érzései. Ezt nem tudhatjuk, csak többen leírtuk a tapasztalatinak. Egyébként miért kell irigyelni azt aki szereti a gyerekét??! Mi akik szeretjük a gyerekünket nem tehetünk arról, hogy valaki nem szereti a másét vagy a sajátját. Ha megfojtod egy kanál vízbe ezeket az Anyákat attól neked nem lesz jobb úgyhogy higgadj le!
2015. febr. 6. 21:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!