Van itt olyan nő, aki nő létére nem bírja a gyerekeket? Ez saját gyereknél változik?
Nincs azzal baj, ha egy nő nem akar gyermeket. Keressen egy ugyanígy gondolkodó párt, és éljenek kettesben.
Csak ne szüljön, mert nem akarásnak nyögés a vége.
Magyarázza már meg valaki,hogy itt miért van a válaszolók nagy része 50% alá?
Elég gáz, hogy azért lepontozzátok őket, mert nem szeretik a gyerekeket. Mindenki hasznos választ adott attól független, hogy nem ez az általános és elfogadott nézőpont.
Melyik a jobb?
Ha valaki,aki nem szereti a gyerekeket, ezt felvállalja, sosem szül, és boldog életét él, vagy az, hogy akár a párja, akár a társadalom nyomásának engedve gyereket vállal, akit sosem akart, akit nem szeret, és emiatt a gyerek is szenved.
Amúgy is elég körülnézni, nilyen szülők vannak, akik nem lettek volna errr a feladatra valók egyáltalán, és emiatt a gyerekek szenvednek.
Amúgy én sem akarok gyereket, bár még nem is aktuális, még talán változhat.
A nagy többséggel ellentétben én pont a kisgyerekeket nen szeretem.
Van olyan kisgyerek(rokon) akinek rövid távon még élvezni is tudom a társaságát, de én nem bírnám elviselni, sajnálom. 2 és kb 8-10 év között egyszerűen nem tudom őket elviselni.
Én pl. más gyerekét nem bírom. Irritál, ha bömbölnek a tömegközlekedési járműkön a közelemben, utálom az áthallatszó ordibálásukat a szomszédból. Ismerősök babáján sem ájuldozom, és nem értek egyet azzal, hogy minden csecsemő szép. Nem vagyok képmutató, nem megyek oda hozzá, így nem kell hazudnom, hogy jaaaj, de cuki.
De sajátra vágyok, mert a saját az más. Biztosan tudom, hogy az ő sírása nem fog irritálni. :) És ő lesz a legszebb nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!