Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van itt olyan nő, aki nő...

Van itt olyan nő, aki nő létére nem bírja a gyerekeket? Ez saját gyereknél változik?

Figyelt kérdés
2015. febr. 4. 21:41
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
49%
A saját az más. Én sem voltam oda másokéért, de még most sem, illetve amelyik tud normálisan viselkedni, azzal jól kijövök, de múltkor volt itt egy gyerek, akitől 10 perc után sikítófrászt kaptam. Többet nem is vállalom el,az biztos. Nem mondom, hogy az enyémek tökéletesek, de ha ilyen előfordul, akkor vagy mennek a büntetésbe, vagy felemelem a hangom, bármi, de őket tudom kezelni. Más gyerekét meg ugyebár nem lehet nevelni és amellett, hogy a hülye viselkedése kikészített, még azon is felhúztam magam, hogy a normális hangú " ezt kérlek ne csináld"-ra nem reagált, kiabálni meg mégsem lehetett vele.
2015. febr. 4. 22:48
 12/33 anonim ***** válasza:
87%

Nincs azzal baj, ha egy nő nem akar gyermeket. Keressen egy ugyanígy gondolkodó párt, és éljenek kettesben.

Csak ne szüljön, mert nem akarásnak nyögés a vége.

2015. febr. 4. 22:54
 13/33 anonim ***** válasza:
37%
Természetesen nem más a saját, aki utája a gyerekeket, az utálja mindet. Amikor olyan cifraságokat csinálnak az anyák, hogy a gyerek a kórházban, a temetőben, a pszichiátrián végzi, amikor nem ennyire extrém súlyosan, de tudatosan ütik-vágják, lelkileg is sakkban tarják őket, akkor hol az a híres anyai ösztön? Én azt mondom, senki ne hazardírozzon, aki nem szereti a kicsiket, mert hátha majd a sajátját szeretni fogja, mert mi lesz, ha kiderül, hogy mégsem? Visszaviszi és becseréli egy másikra?
2015. febr. 4. 23:22
 14/33 anonim ***** válasza:
74%

Magyarázza már meg valaki,hogy itt miért van a válaszolók nagy része 50% alá?

Elég gáz, hogy azért lepontozzátok őket, mert nem szeretik a gyerekeket. Mindenki hasznos választ adott attól független, hogy nem ez az általános és elfogadott nézőpont.

Melyik a jobb?

Ha valaki,aki nem szereti a gyerekeket, ezt felvállalja, sosem szül, és boldog életét él, vagy az, hogy akár a párja, akár a társadalom nyomásának engedve gyereket vállal, akit sosem akart, akit nem szeret, és emiatt a gyerek is szenved.

Amúgy is elég körülnézni, nilyen szülők vannak, akik nem lettek volna errr a feladatra valók egyáltalán, és emiatt a gyerekek szenvednek.

Amúgy én sem akarok gyereket, bár még nem is aktuális, még talán változhat.

A nagy többséggel ellentétben én pont a kisgyerekeket nen szeretem.

Van olyan kisgyerek(rokon) akinek rövid távon még élvezni is tudom a társaságát, de én nem bírnám elviselni, sajnálom. 2 és kb 8-10 év között egyszerűen nem tudom őket elviselni.

2015. febr. 5. 00:10
 15/33 anonim ***** válasza:
46%
Én ugyanúgy vagyok a gyerekekkel, mint a felnőttekkel. Nagy részüket utálom és / vagy idegesítenek. Néha a saját gyerekeim is marha idegesítőek tudnak lenni, pedig igazán nagyon szeretem őket. Ugyanez igaz a szüleimre, tesóimra is, szóval velem nem stimm valami, az biztos. Idegen gyerekekre meg egyszerűen nem vagyok kíváncsi. Ha jó fej, akkor meg tudom szeretni természetesen, de csak azért mert gyerek, nem indul más esélyekkel, mint egy random felnőtt. Az is érdekes, mikor jó ismerős gyerekeivel nem tudunk egymással mit kezdeni, meg amikor egy cuki gyereknek irtó gyökerek a szülei... Elnézést, hogy elkanyarodtam, szóval saját tapasztalat az, hogy kölkek távol maradjatok, ennek ellenére mindig is szerettem volna sajátot. Hülye hasonlattal élve, a szomszéd macskát is elzavarnám, ha a lábtörlőmre xarna, pedig amúgy bírom a macskákat.
2015. febr. 5. 05:35
 16/33 anonim ***** válasza:
66%
Én nem csíptem a gyerekeket soha. Nem is tudtam elképzelni h nekem legyen. Idegesítettek. Ha kisgyerekeseknél voltam halálra untam magam mert másról se tudtak beszélni csak a gyerekről, csak néztem a szülőket és úgy gondoltam ezek nem normálisak, kéne a francnak gyerek. Aztán megviccelt a sors. Pco- s betegként 2 nem védekezett éjszaka utàn teherbe estem, úgy hogy több orvos is mondta hogy nagyon nehéz lesz valószínűleg csaj lombikkal. Hàt tojtan rájuk nem is akartam gyereket. Mások hónapokig próbálkoznak, az olyan betegek mint én évekig és sokaknak nem lesz. Nekem pedig ott volt Isten ajàndéka. Tipródtam rendesen. Bejelentkeztem abortuszra (28 voltam akkor) előző este felhívtam a kórházat és lemondtam. A ma két éves lányomnál senkit nem szetettem jobban. De ezt nem is tudom leírni. Amikor valakièrt gondolkodás nélkül adnád az életed... ma màr csak mosolygok régi önmagamon :-) Vègtelenül türelmetlen ember vagyok de hozzá van azért annyi amennyi kell. Dràga kis mosolya beragyogja a napom és az életem.
2015. febr. 5. 08:15
 17/33 anonim ***** válasza:
19%
Utolsó válaszoló!!! Végre, hogy valaki leírta és milyen szépen. Igen, erre a kérdésre ez a 100%-os válasz!!!
2015. febr. 5. 09:16
 18/33 anonim ***** válasza:
39%

Én pl. más gyerekét nem bírom. Irritál, ha bömbölnek a tömegközlekedési járműkön a közelemben, utálom az áthallatszó ordibálásukat a szomszédból. Ismerősök babáján sem ájuldozom, és nem értek egyet azzal, hogy minden csecsemő szép. Nem vagyok képmutató, nem megyek oda hozzá, így nem kell hazudnom, hogy jaaaj, de cuki.

De sajátra vágyok, mert a saját az más. Biztosan tudom, hogy az ő sírása nem fog irritálni. :) És ő lesz a legszebb nekem.

2015. febr. 5. 11:11
 19/33 anonim ***** válasza:
71%
Hát engem a sajátjaim bömbölése is tud bosszantani :D
2015. febr. 5. 11:40
 20/33 anonim ***** válasza:
42%
En sem ertem a lepontozast. Gondolom a sok anyucikanak nem tetszik...
2015. febr. 5. 11:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!