Van itt olyan nő, aki nő létére nem bírja a gyerekeket? Ez saját gyereknél változik?
én akarok,szeretnék,sőt, mindig úgy képzeltem el,hogy több is van.
de egy házban élek kettővel,és idegesítenek. rosszak is,és nem bírom, nem tudom kezelni.
ugyanakkor szeretem is őket,de pár óra alatt kicsinálnak...
Én 28 évesen még egyáltalán nem éreztem anyai ösztönöket, és egyáltalán nem olvadtam el egy gyerek láttán. Amikor egy munkatársnőm pár hónapos babáját a kezemben tartottam, akkor sem éreztem semmi olvadást, inkább azon aggódtam, hogy elejtem.
Azonban tudtam, hogy benne vagyok a korban, a párom akkor már évek óta rágta a fülem, hogy szeretne családot, így belementem. Volt 9 hónapom, hogy felkészüljek, és bizony megjöttek azok a bizonyos anyai ösztönök. 2 gyermekem van, imádom őket, minden percemet, gondolatomat ők töltik ki. Ettől függetlenül, a mai napig nem ájulok el mások gyerekeitől.... :)
Nekem semmi bajom nem volt addig a gyerekekkel, amíg a párom végletekig elkényeztetett, nyávogós, hisztis kislányát meg nem ismertem. Na innentől olyan gyerek ellenes lettem, hogy a szomszéd egyszer a fejemhez is vágta már, hogy én gyerek gyűlölő vagyok.
Viszont ennek ellenére ismerek tök aranyos gyerekeket is, úgyhogy szerintem saját gyereknél ez még jobban megváltozik.
Nekem nincs bajom veluk, csak keruljenek el jooo messzire.
En szeretnem remelni, hogy ez igy marad.
Amugy sokaknal lathatod, hogy mas "kolket" nem szeretik, de a sajatert oda vannak. Mondjuk en ezt el nem tudom kepzelni, hogy mint szulo, hogy nezhetnek szinte undorral mas gyerekere. Mondjuk masok, meg az O csemetejukre nezhetnek ugyan igy...
én eltudok "olvadni" más gyerekétől,a kicsiktől,ami pár hónapos,esetleg max még bölcsis korig.
de az ovisok... onnantól nem nagyon bírom,nincs türelmem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!