Szerintetek ez normális?
A nővérem fia most lesz 8 éves.
De semmit nem csinál egyedül, mármint a fenekét nem tudja kitorolni, egyedül nem akar fürdeni, egy fél percre nem lehet egyedül hagyni.
Ezzel nem is lenne gond ha nem nalunk laknanak, emelett nagyon rossz. Mindenkinek pattognia kell neki, soha nem marad csöndben. Szo nélkül beront a szobámba és nem hagy tanulni mert uvolt.
A noveremmel probaltam többször beszelni de leszarja, anyukám szintén Mert gyerek még. Multkor le lettem uvoltve mert nem voltam hajlandó kitorolni a feneket. Folyamatosan fullent hazudnik
én ebbe bele örülök. Mit tudnék csinálni?
15/l
hát ez kiba.szottul nem normális, az meg főleg nem, hogy leordítottak téged, hogy nem törölted ki a seggét..
pff érdekes családod van, sajnállak :/
Sajnos az.
gondolkodtam h sulit valtok es kolesz de oda nem engednek.
Állítólag nem megy el.
Tesom 26 éves.
Elnézést a helyesírási hibákért, telefonról írok.
Az unokatesóm 12 éves, de még mindig az anyja törli a fenekét, az anyja rakja elé az ételt, magának nem hajlandó szedni, a kajában mindig kell húsnak lennie, zöldséget és gyümölcsöt szinte nem is eszik, nagyon kis apróságon besértődik szinte annyira, hogy még meg is könnyezi, hihetetlenül naiv és még sorolhatnám.
Egyszerűen el van kényeztetve, egy gyerekre nem szabad ráhagyni SEMMIT, csak mert "gyerek". Pont ilyenkor kell határokat állítani neki, megmutatni neki, hogy mi a helyes és mi nem. Ezt már szerintem elbukták, vissza nem lehet csinálni. A szülők nem fognak változtatni egyről a kettőre a nevelési módjukon. Sajnos, muszáj beletörődnöd.
Csak anyuek sem látják.
Ez még rosszabbul esik, hogy én vagyok leszidva azért mert tanulok és nem ugrok neki kaját csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!