Ez normalis? Mit tehetnek?
Apukamrol van szo.. Anyaval mostanaban sokat veszekednek, mert egyre nehezebben tudja elviselni amit csinal. Alig szol hozzank, ha igen, akkor is mundig tesz valami jelzot: ram pl. Birka, barom, hugyagyu, idiota stb. Es mindenkit szid. Nincsenek ismerosei, a haz korul sem csinal semmit, anya akarhogy gyozkodi. Haza jon a munkabol, eszik es TV-t nez. A tesom egyetemista, sok a dolga, en gimis vagyok, nekem is tanulnom kell, nem tudok annyit segiteni anyanak. A munka mellett o foz, bevasarol, most etc. Apa meg nem enged semmit, pl. Hogy anyaval vasarolni menjunk hetvegen. Anya kuszkodikmindennel es semmiben nem szamithat ra. Mar mondta, hogy talan jobb lenne ha elvalnanak, de meg igy is szereti.
Hozzam es a tesomhoz se szol, csak ha szidni kell. Szerintem nem is szeret minket :(
Nincsenek anyagi gondjaink. A tesom osztondijat kap, en is egy volt betegseg miatt tamogatott konyvet kapok, de nem allunk rosszul. Regebben is ilyen volt, de nem ennyire. A papamra hasonlit ebbol a szempontbol. Azert nem enged vasarolni, mert iszonyu sporolos.
Szereti a munkajat, tudtommal nincsenek ott se
problemai.
Depresszios? Talan igazad van. Anya mindig mondja, hogy menjenek setalni, kicsit mozduljanak ki, igy nehaelmennek... A veszekedesek kozott jol megvannak (bar ez a ritkabb). De nem tudjuk a pontos okat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!