Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez normalis? Mit tehetnek?

Ez normalis? Mit tehetnek?

Figyelt kérdés

Apukamrol van szo.. Anyaval mostanaban sokat veszekednek, mert egyre nehezebben tudja elviselni amit csinal. Alig szol hozzank, ha igen, akkor is mundig tesz valami jelzot: ram pl. Birka, barom, hugyagyu, idiota stb. Es mindenkit szid. Nincsenek ismerosei, a haz korul sem csinal semmit, anya akarhogy gyozkodi. Haza jon a munkabol, eszik es TV-t nez. A tesom egyetemista, sok a dolga, en gimis vagyok, nekem is tanulnom kell, nem tudok annyit segiteni anyanak. A munka mellett o foz, bevasarol, most etc. Apa meg nem enged semmit, pl. Hogy anyaval vasarolni menjunk hetvegen. Anya kuszkodikmindennel es semmiben nem szamithat ra. Mar mondta, hogy talan jobb lenne ha elvalnanak, de meg igy is szereti.

Hozzam es a tesomhoz se szol, csak ha szidni kell. Szerintem nem is szeret minket :(

2015. jan. 25. 12:00
 1/2 anonim ***** válasza:
miért nem enged pl vásárolni menni titeket? csak találgatok: lehet-e, hogy anyagi gondjaitok vannak? azt írod, hogy mostanában ilyen, tehét előtte másmilyen volt? mi vááltozott? Az anyagi okoknál maradva: 2 tanuló gyerek rengeteg pénzt visz, esetleg a munkahelyén nem úgy mennek a dolgok, ahogyan azt várná és aggaszthatja miből tart el titeket. Ha ilyenen stresszel azt akár azokra is kivetítheti, akiket egyébként a legjobban szeret. Kérdeztétek már tőle, hogy mi a baj? Tudtok-e segíteni NEKI valamiben? Így olvasásra depisnek és frusztráltnak is tűnik. Most lenne az ideje mellé állnotok, hogy ne zuhanjon bele ebbe még jobban, a válás csak rontana szerintem. Lehet már néhány kedves szó, tett segítene megnyugodnia, nyitnia, hogy elmondja a problémáját.
2015. jan. 25. 12:26
 2/2 A kérdező kommentje:

Nincsenek anyagi gondjaink. A tesom osztondijat kap, en is egy volt betegseg miatt tamogatott konyvet kapok, de nem allunk rosszul. Regebben is ilyen volt, de nem ennyire. A papamra hasonlit ebbol a szempontbol. Azert nem enged vasarolni, mert iszonyu sporolos.

Szereti a munkajat, tudtommal nincsenek ott se

problemai.

Depresszios? Talan igazad van. Anya mindig mondja, hogy menjenek setalni, kicsit mozduljanak ki, igy nehaelmennek... A veszekedesek kozott jol megvannak (bar ez a ritkabb). De nem tudjuk a pontos okat.

2015. jan. 25. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!