Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

Szóval... Amióta tudom az eszemet, azóta megy itthon az igazságtalanság több témán belül. Előszöris nem kapok pénzt semmire anyámtól. Reggel is mikor valami kaját kéne vinnem elpakolják gyorsan. Utánna meg ha pénzt kérnék anyámtól reggelire, (Félreértés ne essék. Nem ezreket akarok kérni, hanem csak 200Ft-ot.) akkor mindig azt mondja nincs egy kanyija sem. Utánna meg látom, hogy megy a buszra (nincs bérlete) amikor autóval is tudna menni. Zsebpénzt sem kapok. Karácsonyra szoktam kapni 5ezret és annak örülni is szoktam. Nem úgy mint osztálytársaim, akik haviszinten kapják az 5ezreseket. Még az az osztálytársam is, aki nagyon szegény. Amikor kérek szüleimtől pénzt, akkor rávágják, hogy nincs, meghogy ezt kell befizetni, azt kell befizetni stb... De a család összestöbbi tagja szabadon költekezik.. Meg testvérem is megkapja 3 hetente a 10ezresét. Látszik is hogy én 6 éves lyukas ruhákban járkálok testvérem meg az újabb ruhákban megy el szórakozni. Volt amikor tavasszal esett a hó azután picivel a 10 fokban egy szakadt retkes papucsban mentem iskolába. Nagy nehezen kikönyörögtem anyámtól egy cipőrevalót, akkor is apám pénzéből adott.

Most fogok dolgozni. Anyámnak is mondtam. Erre rávágja, hogy akkor besegithetek anyagilag... Mondtam neki, hogy ha ugy keresek akkor adok havi 5ezret erre rávágja, hogy az nagyon kevés.. De a jóég áldja meg, ha én 15ezret fogok haviszinten keresni hova adjak neki 10-15ezret? Elvégre azért fogok dolgozni, hogy legyen zsebpénzem és tudjak gyüjteni egy laptopra, mert ha megyek fősulira, akkor PC nélkűl kicsit nehéz lesz felvenni az óráimat. Ebből lesz nagy hiszti még. (Előszőr a saját számlájára akarta, hogy dolgozzak. Na nem ugrok be a csőbe!)

A másik idegesítő dolog, hogy drága testvérem alíg ismeri a párját és nem egy, nem kettő, hanem egy HÉTIG itt lehetett a párja... Nekem 2 év 3 hónap után 1x egy hivatalos alkalom miatt lehetett itt a párom.

Meg tesóm pici korában mindent megkapott. Én semmit.. Ja de! A levetett ruháit.. Úgy, hogy ő fiú én lány.

Szóval szerintem ez nem normális.

Elkéne húzzam a csíkot?

18/L

2015. jan. 18. 17:40
 1/10 A kérdező kommentje:
Teszem hozzá a karácsonyi 5ezrest mamámtól szoktam kapni.
2015. jan. 18. 17:42
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen el!
2015. jan. 18. 17:43
 3/10 anonim ***** válasza:

én heti 500at kapok

semmire se elég de ez van.

nyáron dolgoztam, és fogok is, akkor próbálok félre tenni. 18 évesen már te is dolgozhatsz.

a barátoddal van bajuk? ha nincs, akkor nem nagyon értem miért ilyenek

2015. jan. 18. 17:52
 4/10 A kérdező kommentje:

Nem a barátommal van bajuk, csak a tudattal, hogy boldog lennék, ha velem lehetne.

De jó neked :D heti 500? Én úgy örülnék neki! (Igaz tényleg nem lenne elég.)

2015. jan. 18. 17:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért gondolod, hogy az autó nem kerül pénzbe? Tankolni is kell, a busz olcsóbb.
2015. jan. 18. 18:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Továbbtanulásnál jó messzire jelentkezz.
2015. jan. 18. 18:12
 7/10 anonim ***** válasza:

6.-na végre..

Azt hittem,hogy egyik válaszoló sem fog tovább látni az orránál...

Persze,lehet hogy én is csak azért értem a helyzetét,mert kb ugyanez van nálam is..

2015. jan. 18. 18:29
 8/10 Ditta323 ***** válasza:
Nagyszülőkkel milyen a kapcsolatod? Amúgy apud is ilyen? És a válasz igen ha tudsz lépj le.
2015. jan. 18. 19:43
 9/10 DeAnn ***** válasza:
Lépj le, ahogy tudsz. Nekem ebből az egészbő az jött le, hogy nem szeretnek a szüleid. Ha dolgozni fogsz, még véletlen se adj nekik 10-15-öt! Pláne ha az az egész fizud...
2015. jan. 18. 20:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha van hova akkor igen lépj le, ha nincs akkor inkább maradj. Az meg hogy ő akarja megmondani mennyit adjál be/az ő számlájára menjen a pénz azt bukta 18 vagy, te rendelkezel fölötte.
2015. febr. 7. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!