Szerintetek ez normális így?
Figyelt kérdés
Ma anyukámmal nem egyezett a véleményünk. Vagyis pontosabban én tegnap mondtam neki valamit, ő meg ma váltig azt állította hogy nem. Bebizonyítottam hogy nekem van igazam, és most ő van megsértődve. Alapjáraton jó a kapcsolatunk, de mindig ezt csinálja. Nem kérek én bocsánatkérést a csúnyább szavaiért csak legalább ne ő játszaná a mártírt.2015. jan. 17. 11:48
1/5 anonim válasza:
"Bebizonyítottam hogy nekem van igazam," Na ez az a pont amikor már nem lehet igazad az egész történetben.
2/5 anonim válasza:
1-re ne hallgass! Neked van igazad. Igen, anyád csak a mártírt játssza. Apukád gondolom már nem veletek él!
3/5 A kérdező kommentje:
igen, bebizonyítottam, mivel sehogy se hitt nekem, így felhívtam egy harmadik embert telefonon, aki ott volt és hallotta az egészet, és ő is mondta hogy nekem van igazam. És ez nem az első eset hanem minden ilyen esetben ez van. Még én érezzem magam rosszul. De ha meg nem bizonyítom az igazam akkor meg azért sértődik meg mert meghazudtolom.
2015. jan. 17. 12:01
4/5 A kérdező kommentje:
De igen, velünk él, de ő nem igazán foglalkozik a dologgal, inkább enged.
2015. jan. 17. 12:02
5/5 anonim válasza:
Az én anyám is ilyen, csak ő még utána is képes váltig az állítani, hogy neki van igaza, ne beszéljek hülyeségeket. :)
Rá kell hagyni és kész. Nehogy már te érezd magad rosszul emiatt. Nem is értem mire jó ez a bűntudatkeltés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!