Mért csak a férfiak döntésképtelenek az anyjukkal és a párjuk között?
Azért sok olyan nő is van, aki a saját anyukáját védi, ha az összeveszik a párjával.
Nézd, szülője egy van az embernek, nője/pasija lehet több. Úgy gondolom annak kell igazat adni, akinek igaza van.
A pár, főleg ha házasság, gyerek is van, akkor egy új család. De akkor is van az a helyzet, ahol a pár egyik szülőjének van igaza, nem a párnak.
A pasik azért vannak nehezebb helyzetben, mert sok nő kisajátítaná őket- ha az anyjuk, ha a feleségük.
Szerintem ez nem így működik.
Valamint a belénk nevelt norma: a nő szoknyája sokat eltakar. A nő védi a párját, akit választott, ez által saját magát is. A pasik...nem tudom. Nem szakadtak le.
26/N
Ergo a pasik mimdenben késöbb érnek mint a nők.
Mert én lány vagyok és azt tapasztaltam hogy a pasik anyja ezerszer veszélyesebb mint a nőké.
A pasik anyja rivalizál a nőkkel míg a nők anyja nem szokott ilyet tenni sőt a nők apja sem rivalizál hanem csak annyit akar ne bántsák a lányát és kész. A nőknek nehezebb a dolga még ebben is :(
Jaj te szegény, és akkor most kivel is van bajod? A paik anyjával, vagy a pasikkal?
Amúgy meg jól írták itt előttem, minden nő ki akarja sajátítani a férfit, az anyja is, meg a párja is!
Az anyjukkal mert sok anyosom rivalizált velem állabdoan kritizáltak hogyan vezetem a háztartást és hogy mit csinálok stb. Addig ment amig a pasi lemondott rolam ugy érzem hogy a pasik anyja szabja meg melyik nő marad melyik nem és nem a pasi!
Olyan rossz hogy sok nő nem birja a fiát felnőtként kezelni hanem olyan anyáskodo nőket keresnek mindig aki meg azt akarja hogy a pasi gondoskodjon magárol és ne a párjátol várjon el mindent az anyosnak nem tetszik!!!!!
Na ez tetszett: "sok anyosom rivalizált velem". :-)))
Szóval ha neked sok férjed (párod) volt már, akkor valószínűleg érezték azok a férfiak, hogy miattad nem érdemes az anyjukkal összerúgni a port, mert te majd úgy mész el, ahogyan jöttél, de az anyjuk akkor is az anyjuk marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!