Aki elvált és tapasztalt gyerekek terén kérem nézzen be ide és segítsen nekem, mit tegyek, hogy a párom lányai végre felismerjék a helyzetet az anyjukkal kapcsolatban?
Több ponton át kellene gondolnod ezt a dolgot. Első, hogy a pároddal beszélj erről. Hallgasd meg, mit gondol, ha elsőre nem akar megnyílni, nem baj,légy türelmes, hiszen valószínűleg neki ez nagyon fáj. Második lépésben, ha a párod is úgy akarja, akkor kérjetek segítséget a Családsegítő központban, ahol van mediátor, akit arra képeztek ki, hogy közvetítsen. Ilyen esetben az anyával elbeszélgetnek és felhívják a figyelmét arra, hogy a saját gyermekeinek árt a legjobban ezzel a viselkedéssel.
Amire még nagyon, de nagyon vigyázz: soha ne mondj a gyerekek előtt az anyjukra rosszat vagy félre érthető dolgot ! Nem hagyhatod figyelmen kívül, hogy gyerekek, akiknek az az elsődleges céljuk, hogy apa és anya újból együtt legyenek.
Nehéz fába vágtad a fejszédet, kívánom, hogy sikerüljön és éljetek békességben a két kislánnyal !
A helyzet az,hogy nem mostohaanya szerepben akarok tündökölni,sőt én sosem akarnék pótanyuka lenni.Én csak a barátjuk akarnék lenni,de egyelőre ez nem megy.
Hidd el,nem a korral van a baj,hanem azzal,hogy nem az van,amit az exfeleség akar,régen mindig ugráltatta a párom,erről már leszoktattam,mondván nem vagy senkinek az inasa.
A megcsalás nem egyszerű megcsalás volt,hiszen a párom apjának fiával tette ezt...azért nem tette ki az anyjuk szűrét,mert akkor a lányok is kisebbek voltak,és az ő érdekük ezt kívánta.Viszont a lányok tudnak arról,hogy az anyjuk megcsalta az apjukat,még is a fent említett felfogás van.
Aztán meg megromlott a kapcsolatuk és ennyi.
Sosem mondanék semmi rosszat az anyjukról,akkor sem mondtam,mikor találkoztunk (egyszer) és a jövőben sem fogok,mert a párommal való kapcsolatunkat teljesen komolyan gondolom,nagyon boldogok vagyunk.Nekem nem egy futókaland.Szeretem őt nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!