A gyerekeknek miért fáj az, ha a saját biológiai apjuk nem a saját biológiai anyjukkal él együtt, hanem mással?
Ez leginkább a biológiai anyának szokta szúrni a szemét!
Ha jó kapcsolatot ápolsz a gyerekeddel, akkor nem lesz köztetek probléma.
off
huncut szamuráj, áll már le!
Ez idegesítő és nem csak a kérdezőnek.
on
Én azért nem kedvelem a mostohaanyámat, mert úgy viselkedik, mintha én a világon sem lennék. Ez azóta van, amióta megszületett a gyerekük, én azóta nem számítok.
Nem csak én gondolom így, hanem az egész család tudja, ő is mondta, hogy azért nincs ott szobám, mert nem szeretné, ha sokat lennék ott, elég neki 2 gyerekre figyelni, nem kell harmadik (17 éves vagyok, nem kell fogni az kezemet egész nap).
Mert egy gyereknek nem az a legjobb, ha a szüleinek csak ő az első, hanem egy gyerek akkor boldog igazán, ha a szülei szeretik egymást és ilyen környezetben nőhet fel.
Válóperek során kígyót-békát zúdítanak egymásra a szülők, egy gyereknek, de még egy fiatalnak vagy már felnőttnek is szétszakad a szíve, mikor azt látja, hogy a számára két legfontosabb ember gyalázza egymást.
Úgy látszik, valaki itt nagyon frusztrált.
Megcsaltak esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!