Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A gyerekeknek miért fáj az,...

A gyerekeknek miért fáj az, ha a saját biológiai apjuk nem a saját biológiai anyjukkal él együtt, hanem mással?

Figyelt kérdés

2014. máj. 11. 22:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Huncut szamuráj hagyd már rá!!!!!

Én szerettem volna ha a szüleim 1ütt marafnak így fájt mikor elváltak. Ez szerintem normális, de egy idő után meg kell szokni.

2014. máj. 11. 23:09
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt az egyetlen idegbeteg ez a szamuráj retardált... Nagyon frusztrált és ez érződik a kommentjein.
2014. máj. 12. 00:00
 13/17 Snapette ***** válasza:
91%

Ez komoly??

Ha egy gyerek belenőtt egy családba, akkor az az ő számára a legbiztosabb dolog a világon, a megingathatatlan biztonság, ami mindig ott van, és ahova mindig vissza tud menekülni. Ha a szülők elválnak, és a gyerek elég nagy, hogy ezt felfogja, de nem elég nagy ahhoz, hogy önálló legyen már, akkor ez a biztonság megbomlik, és úgy érzik, hogy semmiben nem bízhatnak, mert ami a legbiztosabb volt, az elromlott. A gyerek szempontjából apuka és anyuka összetartoznak, és mind a kettő az övé, és fel nem foghatja, hogy létezik olyan, ami ezt felülírja, megmásítja. Egy felnőtt tudja magát külön entitásként kezelni a családjától, de egy gyereknek az énképéhez tartoznak a szülei, nem tőle független létezők. Egy válás tulajdonképpen idő előtt tanítja meg nekik azt, amit lassan kéne megtanulniuk: hogy a szülei is személyek, tőle független emberek akik rendelkeznek saját életükkel, de ez nem könnyű, és nem is egyforma minden gyerek számára.

Ellenben hacsak nem volt valamelyik szülő részeg alki, aki verte a családot, vagy egyéb ilyen, a gyerek mindig rosszul fogja megélni, és sokáif goja úgy érezni, hogy akkor állna helyre minden a világban, ha anyu és apu együtt lennének.

Hát ezért.

2014. máj. 12. 01:06
 14/17 anonim ***** válasza:
Kicsit is értelmes vagy érző embernek meg sem fordul ilyen kérdés a fejében.
2014. máj. 12. 18:06
 15/17 anonim ***** válasza:
Talán mert nincs családja, csak helyette egy rakat furcsa kapcsolatokban élő idegbeteg ember?
2014. máj. 12. 21:43
 16/17 anonim válasza:
te normálatlan barom állat vajon miért egy ijen idióta baromnak nem is lehet elmagyarázni ezt rohadt hülye vAGY ÉS BOCS HA MEGSÉRTELEK DE nekem most válnak és viszonylag kisebb vagyok és baromira idióta barom vagy ha azt hiszed hogy ez nem baj :!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2015. márc. 3. 10:42
 17/17 anonim válasza:
azért, mert valószínűleg mindenbe beleszólsz!ezt csinálják a nők, beleszólnak és irányítani akarnak, a pasik meg hagyják és észre se veszik. én tudom, mert nő vagyok és annak idején láttam hogy apám felesége mit csinál. :)
2016. szept. 19. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!