A fiuk miért nem mernek összeveszni az anyjukkal? Mitől félnek?
Jó kérdés. Az én párom is mindent eltűr az anyukájának..
Mivel mi vagyunk olyan nexusba párommal is és az anyjával is, én vagyok az aki szóváteszi a gondokat.
En se veszek ossze soha az anyammal, pedig lany vagyok.
Szerintem ez nem attol fugg, hogy valaki fiu vagy lany, hanem hogy milyen viszonyban van a szuleivel.
Mi kamaszkoromban veszekedtunk utoljara, azota nem volt ra alkalom. Ha eltero a velemenyunk, azon nem veszekszunk, mindenki tiszteletben tartja a masik velemenyet
ertem, hogy mirol beszelsz, de ez nem felelem, hanem egyszeruen nem AKARJA megbantani. mert az anyja, mert felnevelte. Mert tiszteli. Ezert ha elfogadhato a dolog akkor inkabb megcsinalja. Ha nagyon nem, akkor ellentmond.
ennek nem a felelmhez van koze, sokkal inkab b a ferfiak idosebb novel szembeni udvariassagahoz.
Nem mindenki ilyen de lehet ez is egy ok:
Szerintem páran olyannak ismerték meg, hogy nem akarják az "ellenvetés" után a lelkizsarolást, inkább kényelmesebb csendben maradni mint hosszú ideig hallgatni ugyanazt a felhánytorgatást. Vannak ilyen típusú anyák akik annyira elnyomó, vezető személyiségek lettek a családban az évek során, hogy a fia/lánya ezzel kompenzál, inkább teret ad neki. Ez is lehet egy megszokás, berögződés amit talán csak nem is tud csak kényelmetlen érzés társul hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!