Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiuk miért nem mernek...

A fiuk miért nem mernek összeveszni az anyjukkal? Mitől félnek?

Figyelt kérdés
Nekem ha problémám van összeveszek simán anyuval kiveszekedjük magunkat aztán megbeszéljük ...
2012. máj. 31. 09:06
 1/8 anonim ***** válasza:

Jó kérdés. Az én párom is mindent eltűr az anyukájának..

Mivel mi vagyunk olyan nexusba párommal is és az anyjával is, én vagyok az aki szóváteszi a gondokat.

2012. máj. 31. 09:08
 2/8 anonim ***** válasza:

En se veszek ossze soha az anyammal, pedig lany vagyok.

Szerintem ez nem attol fugg, hogy valaki fiu vagy lany, hanem hogy milyen viszonyban van a szuleivel.

Mi kamaszkoromban veszekedtunk utoljara, azota nem volt ra alkalom. Ha eltero a velemenyunk, azon nem veszekszunk, mindenki tiszteletben tartja a masik velemenyet

2012. máj. 31. 09:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Én azért mert inkább kihagyom a veszekedés részt, és egyből megbeszélem. Nem értem, hogy mi értelme összeveszni.
2012. máj. 31. 09:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem pont veszekedésre gondoltam,hanem meglehetne mondani,hogy ezt én nem igy gondolom... a fiuk többsége ehez gyáva vagy nem meri megbántani a mamát. A környezetemben nagyon sok ilyen pasit ismerek...
2012. máj. 31. 09:46
 5/8 anonim ***** válasza:

ertem, hogy mirol beszelsz, de ez nem felelem, hanem egyszeruen nem AKARJA megbantani. mert az anyja, mert felnevelte. Mert tiszteli. Ezert ha elfogadhato a dolog akkor inkabb megcsinalja. Ha nagyon nem, akkor ellentmond.

ennek nem a felelmhez van koze, sokkal inkab b a ferfiak idosebb novel szembeni udvariassagahoz.

2012. máj. 31. 09:48
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem mindenki ilyen de lehet ez is egy ok:

Szerintem páran olyannak ismerték meg, hogy nem akarják az "ellenvetés" után a lelkizsarolást, inkább kényelmesebb csendben maradni mint hosszú ideig hallgatni ugyanazt a felhánytorgatást. Vannak ilyen típusú anyák akik annyira elnyomó, vezető személyiségek lettek a családban az évek során, hogy a fia/lánya ezzel kompenzál, inkább teret ad neki. Ez is lehet egy megszokás, berögződés amit talán csak nem is tud csak kényelmetlen érzés társul hozzá.

2012. máj. 31. 10:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Az én férjem simán megmondja az édesanyjának, ha valamiben nem értenek egyet. Ez még nem tiszteletlenség, csak véleménykülönbség. És időnként fel is emelik a hangjukat. De az ő kapcsolatukban ezt nem kell komolyan venni. Anyukájának ilyen a temperamentuma. Néha kiabálnak, de nagyon jól kijönnek egymással.
2012. máj. 31. 10:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Mert sokuk számára még felnőttként is az anyjuk az életük egyetlen nője.
2012. máj. 31. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!