Elvált anyák mennyire tudatositjátok a gyerekben hogy milyen az apja?
erdekes velemenyed van a volt ferjedrol
O volt az eleted szerelme ,vele vallaltatok kozossen gyereket o a gyerekeid edesapja.
tehat te valsztottad a te izlesed a te dontesed volt a kapcsolat a terhesseg is.
Nezz magadba
"Te meg biztos egy elvált ember vagy egy unatkozó tini vagy"
Tévedsz kérdező, elvált anya vagyok én is. De soha eszembe sem jutna az exférjemet szidni a gyerek előtt. Pedig megcsalt, pedig elhagyott, pedig sokszor nem jön a lányomért. De ettől függetlenül felfogom ésszel, hogy a gyerekemnek szüksége van apára, még akkor is, ha csak havonta egyszer látja. Mert a lányom szereti az apját és ragaszkodik hozzá, és én is szeretem annyira a gyerekemet, hogy a köztünk lévő feszültséget az apjával nem tolom át rá. Nekem nem fáj, ha a gyerekem máűsokat is szeret rajtam kívül, mert nem vagyok egy korlátolt, rosszindulatú, agyatlan hülye liba, mint te.
Tudod, nem szép dolog az apa ellen hangolni a gyereket.
A gyerek látja magától is, hogy mi a helyzet. Nálad is látja.
Persze félre lehet vezetni - de ezek után hogy nézel szembe magaddal?
A #10ben már leírtam miért váltatok el ti is.
Csak fáj az igazság, úgyhogy rendre lepontozzátok, és/vagy töröltetitek. Azt hiszitek ti vagytok a tökéletesek...
Kerdezo, ne foglalkozz veluk szeretnek az emberek altalanositani.
Lehet titeket kirugott az asszony, vagy uj nokent nehezen veszi be a gyomrotok, hogy a parotoknak volt elotettek is kapcsolata, de persze az is elofordulhat, hogy az exno(tok) egy rohadek.
De ez az apuka nem foglalkozik a gyerekkel, ezert mar nehogy anyuka legyen mar hibas. Vagy sirassuk meg, amiert keptelen felelosseget vallalni? Bruuhuu :(
Nem kell semmit mondani Kerdezo, a gyerek nem hulye. Majd rajon magatol, hogy az apja olyan amilyen. Te ne hozd fel ot rossz szinben
Szerintem ez a gyerek korától is függ.
Sok anya amíg kicsi a gyerek, nem akarja terhelni a nagyok gondjaival a gyereket. Úgy mint ahogy a télapó meséjét is megőrzik amíg lehet, igyekeznek nem csalódást okozni a gyereknek az apjukban. Közben belül majd felrobbannak a valóság miatt.
VAn aki indokolatlanul szegény gyereket használja fel az apja ellen tehetetlenségében.
Aztán ahogy nő a gyerek és kinyílik a szeme a valóságra egyre több tényt osztanak meg velük az apukájukról. Van akinek szüksége is van erre a tisztánlátásra 18 éves korára.
A legtöbb nő szerintem a gyerek érzelmi biztonságát nézi. Ezért óvodás, kisiskolás korban nem terhelik őket fölöslegesen fájó tényekkel az apjukról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!