Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elvált anyák mennyire tudatosi...

Elvált anyák mennyire tudatositjátok a gyerekben hogy milyen az apja?

Figyelt kérdés
Az elején közlöm hogy nem szemelyes dolgokról van szó hanem arról hogy a saját gyerekere nem vigyázz, borzasztó nehezen fizeti a gyerektartast, sajnálja az alapokat tőle. A gyerek ebből annyit érzékel hogy az apja ígérget de nem tartja be, és sokat szomorú miatta. Mielőtt valaki írna a gyerek tervezett volt és gondolom érthető hogy felháborító hogy atejti a gyereket.
2015. jan. 30. 12:30
1 2 3 4
 11/39 anonim válasza:
75%
Hát mivel az én kislányom szereti az apukáját,ezért azt szoktam mondani hogy anyu meg apu már nem él együtt, de apunak sokat kell dolgoznia és azért nem tud jönni. 3 havonta látogatja csak a kislányt, gyerektartást sem fizet, mégsem mondanák a kislány előtt semmi rosszat.
2015. jan. 30. 13:08
 12/39 anonim ***** válasza:
12%

erdekes velemenyed van a volt ferjedrol

O volt az eleted szerelme ,vele vallaltatok kozossen gyereket o a gyerekeid edesapja.

tehat te valsztottad a te izlesed a te dontesed volt a kapcsolat a terhesseg is.

Nezz magadba

2015. jan. 30. 13:09
 13/39 anonim ***** válasza:
56%
Ha törődik vele, de nem vesz neki semmit az a baj, ha vesz neki valamit, miért csak ennyit, ha sokat törődik vele, akkor ááá, az semmi, az anyuka biztos sokkal-sokkal többet törődik. Az anya mindig tud kitalálni valamit, amiért az apa ellen hangolhat, és ugye könnyű dolga is va, mert ált. ő lakik vele, tele beszélheti a fejét. Nagyon sok ilyen gusztustalan anyát ismerek.
2015. jan. 30. 13:10
 14/39 anonim ***** válasza:
73%

"Te meg biztos egy elvált ember vagy egy unatkozó tini vagy"

Tévedsz kérdező, elvált anya vagyok én is. De soha eszembe sem jutna az exférjemet szidni a gyerek előtt. Pedig megcsalt, pedig elhagyott, pedig sokszor nem jön a lányomért. De ettől függetlenül felfogom ésszel, hogy a gyerekemnek szüksége van apára, még akkor is, ha csak havonta egyszer látja. Mert a lányom szereti az apját és ragaszkodik hozzá, és én is szeretem annyira a gyerekemet, hogy a köztünk lévő feszültséget az apjával nem tolom át rá. Nekem nem fáj, ha a gyerekem máűsokat is szeret rajtam kívül, mert nem vagyok egy korlátolt, rosszindulatú, agyatlan hülye liba, mint te.

2015. jan. 30. 13:13
 15/39 A kérdező kommentje:
Utolsó értem te már azt is jobban tudod mi volt a válás oka bár nem a gyerektol vált el. Ha ilyen okos, gyerekszereto ember vagy mondd már meg mi az oka hogy a gyerekcentrikus exet hívta többször a gyerek hogy találkozzanak megígérte de nem jön, a gyerek meg utánna sír,szomorú?
2015. jan. 30. 13:13
 16/39 anonim ***** válasza:
67%

Tudod, nem szép dolog az apa ellen hangolni a gyereket.

A gyerek látja magától is, hogy mi a helyzet. Nálad is látja.

Persze félre lehet vezetni - de ezek után hogy nézel szembe magaddal?

2015. jan. 30. 13:15
 17/39 anonim ***** válasza:
11%

A #10ben már leírtam miért váltatok el ti is.

Csak fáj az igazság, úgyhogy rendre lepontozzátok, és/vagy töröltetitek. Azt hiszitek ti vagytok a tökéletesek...

2015. jan. 30. 13:17
 18/39 anonim ***** válasza:
41%

Kerdezo, ne foglalkozz veluk szeretnek az emberek altalanositani.

Lehet titeket kirugott az asszony, vagy uj nokent nehezen veszi be a gyomrotok, hogy a parotoknak volt elotettek is kapcsolata, de persze az is elofordulhat, hogy az exno(tok) egy rohadek.

De ez az apuka nem foglalkozik a gyerekkel, ezert mar nehogy anyuka legyen mar hibas. Vagy sirassuk meg, amiert keptelen felelosseget vallalni? Bruuhuu :(

Nem kell semmit mondani Kerdezo, a gyerek nem hulye. Majd rajon magatol, hogy az apja olyan amilyen. Te ne hozd fel ot rossz szinben

2015. jan. 30. 13:19
 19/39 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem ez a gyerek korától is függ.

Sok anya amíg kicsi a gyerek, nem akarja terhelni a nagyok gondjaival a gyereket. Úgy mint ahogy a télapó meséjét is megőrzik amíg lehet, igyekeznek nem csalódást okozni a gyereknek az apjukban. Közben belül majd felrobbannak a valóság miatt.

VAn aki indokolatlanul szegény gyereket használja fel az apja ellen tehetetlenségében.

Aztán ahogy nő a gyerek és kinyílik a szeme a valóságra egyre több tényt osztanak meg velük az apukájukról. Van akinek szüksége is van erre a tisztánlátásra 18 éves korára.

A legtöbb nő szerintem a gyerek érzelmi biztonságát nézi. Ezért óvodás, kisiskolás korban nem terhelik őket fölöslegesen fájó tényekkel az apjukról.

2015. jan. 30. 13:22
 20/39 anonim ***** válasza:
87%
Nem ertem ezt a rosszindulatot es itelkezest a kerdezo iranyaba.Hisz nem is ismerjuk. En nem mondtam el a fiamnak semmit,de nem buta.Sok mindent lat. Nalunk is van igergetes is,mar nem veszi komolyan. De egy biztos a gyerek erzi igazan kinek fontos.
2015. jan. 30. 13:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!