Mit tegyek ha nem fogad el a párom fia?
"Vannak egyszerű eszközök. Ha nem köszön, nincs kaja, és hasonlók"
Aha, a kutyámat én is így idomítom. Ha ad pacsit, kap jutalomfalatot.
Azért azt elmondanám, hogy
1. egy kamasz képes az összeesésig éhezni, ha hatalmi játszmák ezt kívánják
2. az ételmegvonás bizonyos történelmi korszakokban volt büntető és kínzóeszköz.
Kérdező! Mi a te értelmezésedben az emberszámba vevés? Én a leírásod alapján úgy látom, hogy a fiú kerüli a konfliktust, és kerül minden olyan helyzetet, ahol nincs az apja a háta mögött. Arra kellene rájönni, hogy a kamaszodáson kívül mi váltotta ezt ki, ha korábban jó volt a kapcsolatotok. És nem hasonlítsd a lányodhoz. Egyik ember ilyen, másik olyan.
"1. egy kamasz képes az összeesésig éhezni, ha hatalmi játszmák ezt kívánják"
Akkor így járt, az élet kemény. Nehogy már egy 14 éves gyerek diktáljon.
"2. az ételmegvonás bizonyos történelmi korszakokban volt büntető és kínzóeszköz."
Azért itt nem ez a helyzet, itt ugyanis van étel, csak feltételekhez van kötve. A normális viselkedés pedig nem egy teljesíthetetlen feltétel.
De mint írtam, ezt apukával is meg kell beszélni.
Pontosan, egyetértek Andizsuzsival! A kutyámat nevelem úgy, hogy nem kap ételt ha nem viselkedik jól. Könyörgöm, nem a középkorban vagyunk!
Ha velem ezt eljátszotta volna valaki fiatal koromban, 18 évesen úgy elhúztam volna onnan hogy soha többé nem látnak és undorodnék az illetőtől. És ezt a mai napig így gondolom, pedig nem vagyok gyerek. Kérdező szerintem ne ilyenekkel próbálkozz.
Szerintem túlzottan rá van mindenki pörögve a témára. Hagyni kéne egy kicsit leülni dolgot. Élni az életed, hagyni, hogy azt csináljon amit akar (normális kereteken belül, azért valljuk be, attól nem omlik össze a világ, ha nem köszön neked, akármennyire rosszul esik). Nem kell pátyolgatni, meg kiszolgálni, meg pénzzel sem kell támogatnod de lovagolni sem kell folyton a témán.
Az ételmegvonást az egyik válaszoló javasolta neked, mint lehetséges eszközt.
Megmondod, hogy mit jelent az anyagi támogatás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!