Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Mennyire rossz ez a...

Szülők! Mennyire rossz ez a félévi 7. osztályban? Irodalom:5 Magyar:3 Töri:3 Német:5 Angol:4 Fizika:3 Kémia:3 Biosz:3 Matek:2 A többi rizsa tantárgy 5 A félévit beleszámítják a továbbtanulásba?

Figyelt kérdés

2015. jan. 26. 20:13
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mindenképpen javíts a reál tárgyakból, mert arra szükséged lesz.

A sok válaszoló közül valaki (aki szerint ez nagyon gáz eredmény) leírná milyen iskolákat végzett? Csak engem érdekelne, mert bűn rossz tanuló voltam általános iskolában! :-)

2015. jan. 27. 20:22
 32/39 anonim ***** válasza:
79%

Úgy bírom ezeket a lekezelő hozzászólásokat..

Kb én is ilyen voltam 7-ben és most egy erős szakközépbe járok.

Ne keseredj el :)

Egyébkén mi szeretnél lenni?

2015. jan. 27. 20:23
 33/39 anonim válasza:
100%
Nyilván ez attól is függ, hogy milyen erős az iskola.
2015. jan. 27. 20:59
 34/39 anonim ***** válasza:
100%

Itt mindenki színötös volt mindenből, mi? :D

Kérdező, szerintem nem gáz amúgy, mondom ezt úgy, hogy általánosban tanulás nélkül 5 voltam mindenből a tesit kivéve, és most, egy erős gimnáziumban is lazán megvan a 4.5-ös átlagom. Matekot, törit, nyelvtant javítsd ki azért.

2015. jan. 27. 21:27
 35/39 anonim ***** válasza:
100%

Biztos elmondták már ezt előttem, és a szüleid is mondták neked. Döntsd el te magad, hogy ez számodra jó-e, vagy sem. A te életedről van szó, nem a szüleidéről. Azt viszont tudnod kell, hogy a tetteidnek az életben következményei vannak. Minden bizonnyal van valami elképzelésed, hogy melyik gimiben szeretnél majd továbbtanulni, vagy ha nem is gimiben, akkor is van szerintem egy olyan dolog az életben, amit szívvel-lélekkel csinálsz, és szívesen tanulnál róla többet. Döntsd el, hogy szeretnél-e az általad megálmodott helyre bekerülni, és szeretnéd-e érezni a sikert, hogy "na, büszke vagyok magamra, elértem azt, amit akartam". És a döntésednek megfelelően állj hozzá a dolgokhoz. Ha be akarsz kerülni, akkor szedd össze magad, mert ebbe az eredménybe te nem tetted bele teljesen magad. Ha nem akarsz bekerülni, vagy elég a rosszabb suli is, amit utálni fogsz, akkor ne tanulj.

Sajnos még fiatal vagy, hogy érezd a súlyát a leírtaknak, és nem tudsz elszakadni a félelemtől, hogy a szüleid le fognak cseszni ezért.

2015. jan. 28. 05:34
 36/39 anonim ***** válasza:
48%
Nem, nem számítják bele. Az hogy mennyire rossz az nagyban függ a gyerek továbbtanulási szándékától(gimnázium, szakközép és ha akkor milyen irány, egyetem és ha igen akkor milyen irányban), mondanám de itt minden területen őszintén szólva szánalmas az eredmény, kivéve idegen nyelvnél ha az jól megy akkor érdemes arra figyelni hogy minél jobb legyen külföldön könnyebb megélni.
2015. febr. 7. 00:36
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

16#-al egyet értek!

Jót röhögök ezeken a hozzászólásokon!

:D

2015. ápr. 18. 10:32
 38/39 anonim ***** válasza:
64%

Ha azt veszem, hogy végig kitűnő voltam, még gimnáziumban is, akkor elég rossz eredmény. Viszont én mindig is tanultam, figyeltem, és készültem a dolgozatokra. Barátom szerintem sokkal okosabb nálam, de általánosban kb olyan eredményei voltak, mint neked. Mert lusta dög volt. Meg az sem mindegy, hogy milyen suliban szerezted ezeket a jegyeket. Az én iskoláimban meg lehetett lenni tanulás nélkül. Igaz a kitűnő érettségimre se tanultam halálra magam, inkább ejtőztem. Tehát tényleg nem mindegy, hogy szorgalmas tanulás, kemény munka árán a te sulidban ilyen jegyeket lehet produkálni, vagy kakilsz bele az egészbe.

Év végére próbálj meg javítani, azt számítják bele. Tudom, hogy semmi szükséged nem lesz ezekre a dolgokra, viszont a tanulás képességét itt sajátíthatod el, sajnos ilyen érdektelen és unalmas tananyagon. Ez van, muszáj túllenni rajta.

2015. ápr. 18. 11:18
 39/39 anonim ***** válasza:

Utolsónak és azoknak akik ötösök voltak, illetve azoknak akik néha négyesük is volt általános iskolában:

-Végül milyen iskolákat végeztek?

Erre még nem nagyon jöttek a válaszok! Pl. ötös voltam mindenből, még az egyetemen is!

Azért kérdem mert tényleg bűn rossz tanuló voltam! :-)

2015. ápr. 20. 19:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!