Anyámék szerint rossz lett a félévim, ezért mindent meg akar tiltani. Ti mit gondoltok erről?
Szerintem is gyengén tanulsz.
Egyébként dolgozol suli mellett? Hogy fizeted különben saját zsebből?
Pedig igazán nem nehéz bármit megcsinálni 4-esre!
Az egyetem, na az majd húzós lesz! Mikor egy vizsgára kell majd annyit tanulni mint egy egész érettségire!
Bennem is felmerült, hogy a zsebpénz vajon saját kereset, vagy szabad felhasználású szülői támogatás? Ez utóbbi esetben ők fizetik az előfizetésedet is.
Másrészt a matek és fizika szuper, de 10.-es vagy, nem tudhatod, mi változik a felvételi rendszerben, nem tudhatod, két év múlva mennyire tudsz két 80%-os emelt érettségit összehozni, és hogy az mennyre fog számítani akkor, milyen alapkövetelmények lesznek.. A felsorolt jegyek és átlag pedig nem értékelhető, egyrészt a 3-as mint a nevében is van, középszerű, nem pedig jó, másrészt ha pl. a 6 db ötösöd laza tárgyakból van, a komoly tárgyak pedig 2-3-asok, akkor máris másképp fest a kép. Szedd össze magad, mert nagy az esélye, hogy még lejjebb csúszol a következő 2 évben. Én egyetértek a szüleiddel, hogy azért nem olyan jó az a félévi, mint ahogyan azt te gondolod, és ha ők úgy hiszik, a legjobb motiváció erre a netmegvonás és hasonlók, bizonyára igazuk van. Úgysem valószínű, hogy sokáig tartson a dolog, az internet a tanuláshoz is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!