Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Mennyire rossz ez a...

Szülők! Mennyire rossz ez a félévi 7. osztályban? Irodalom:5 Magyar:3 Töri:3 Német:5 Angol:4 Fizika:3 Kémia:3 Biosz:3 Matek:2 A többi rizsa tantárgy 5 A félévit beleszámítják a továbbtanulásba?

Figyelt kérdés

2015. jan. 26. 20:13
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
59%

Jah egysbként nekem ekkor az irodalom, és az enekzene volt csak 4-es, a többi 5-ös es nem tanultam magam halalra..sőt..

6.

2015. jan. 26. 20:37
 12/39 anonim ***** válasza:
61%

Ez tényleg rossz. matek, fizika, kémia, töri biosz javítandó. 7. évvége számít, 1-nél több jegyet nehéz javítani félév alatt, főleg ennyiből.

6. évvégi milyen volt? Van, ahol azt is nézik.

2015. jan. 26. 20:43
 13/39 anonim ***** válasza:
67%

Lusta vagy. Általánosban szerintem minden további nélkül elvárható a 4-es 5-ös. Mindenből..

A matek 2 pedig egyenesen gáz. Kérd meg a szüleidet, hogy segítsenek benne. (Vagy idősebb testvéredet ha van.)

Nagyon nem jó, ha ezt ennyiben hagyod. Kapd össze magad.

2015. jan. 26. 20:44
 14/39 anonim ***** válasza:
86%

Tényleg elég rossz, ezen javítanod kellene.

Legalább a magolós tantárgyakat (magyar, töri, biosz) egy 4-5ös szintre húzd fel, és a matekot is 3asra, a többi rendben van végülis... De azért azokra is fordíts elegendő időt! :)

15/39 anonim válasza:
48%

ugyan ezek a jegyeim voltak nekem is általános iskolában 7. osztályban :)

aztán 8.-ban egy nagyon kicsit javítottam, felvettek egy jó középiskolába, most pedig a Pannon Egyetemre járok..

16/39 anonim ***** válasza:
54%
Imádom ezeket a szörnyű meg rettenetes hozzászólásokat. Itt mindenki szín 5-ös volt mi?
2015. jan. 26. 20:50
 17/39 anonim ***** válasza:
82%

Ez egy hármas félévi, ami szerintem elég silánynak mondható.

Persze a "rizsa" tárgyak javítanak rajta, de a felvételinél nem így lesz.

Matek-magyar-angol/német-töri felvételi, és máris nincs esélyed egy jobb gimnáziumban, mert ez akárhogy is erőlködsz így csak közepes.

Oké, ha valaki nem ért a matekhoz, de a törit, nyelvtant csak be kell vágni, annál igazán belehúzhatnál. A matek tényleg egy olyan dolog, hogy sokan hiába értik az alapot, mégis elszámolják magukat. Mindenesetre igyekezhetnél jobban.

Ezt most ne bántásnak vedd, hanem inkább ösztönzésnek. Ha mindenből 1 jeggyel jobbat produkálsz, már sokkal jobb iskolába is felvehetnek!

2015. jan. 26. 20:53
 18/39 anonim ***** válasza:
27%
Kedves Kérdező, talán az idegen nyelveket leszámítva ez egészen egyszerűen pocsék. Csapnivaló. Általános 7. osztályáról beszélünk, mi az, amit ott csak ennyire lehet megtanulni????
2015. jan. 26. 21:02
 19/39 anonim ***** válasza:
34%

Pannon Egyetem? :D Azért ettől még ne legyél nagyra magaddal..

Ez egy rossz bizonyítvány és kész.

(Egyébként igen..általánosban, 8 év alatt, 2 db négyesem volt, földrajz és kémia.)

Nyilván nem mindenki volt ennyire jó, de annyira rossz sem, mint a kérdező.

2015. jan. 26. 21:22
 20/39 anonim ***** válasza:
34%
7.-be mi lehet olyan nehéz a matekba? Mi lesz veled később?? Még aki 3as volt 10-11be a 2esért küzdött az érettségiről nem is beszélve. Tessék szépen ráhajtani. Magyar és a töri szintén érettségi tantárgy jobban figyelj rá. Biosz sem nehéz 7.be hidd el lesz az rosszabb is. Ha most jobban odafigyelsz könnyebb lesz később. Fizika, kémia nekem se akart megmaradni ezeket pedig próbáld ne lerontani.
2015. jan. 26. 21:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!