Szülők! Mennyire rossz ez a félévi 7. osztályban? Irodalom:5 Magyar:3 Töri:3 Német:5 Angol:4 Fizika:3 Kémia:3 Biosz:3 Matek:2 A többi rizsa tantárgy 5 A félévit beleszámítják a továbbtanulásba?
Jah egysbként nekem ekkor az irodalom, és az enekzene volt csak 4-es, a többi 5-ös es nem tanultam magam halalra..sőt..
6.
Ez tényleg rossz. matek, fizika, kémia, töri biosz javítandó. 7. évvége számít, 1-nél több jegyet nehéz javítani félév alatt, főleg ennyiből.
6. évvégi milyen volt? Van, ahol azt is nézik.
Lusta vagy. Általánosban szerintem minden további nélkül elvárható a 4-es 5-ös. Mindenből..
A matek 2 pedig egyenesen gáz. Kérd meg a szüleidet, hogy segítsenek benne. (Vagy idősebb testvéredet ha van.)
Nagyon nem jó, ha ezt ennyiben hagyod. Kapd össze magad.
Tényleg elég rossz, ezen javítanod kellene.
Legalább a magolós tantárgyakat (magyar, töri, biosz) egy 4-5ös szintre húzd fel, és a matekot is 3asra, a többi rendben van végülis... De azért azokra is fordíts elegendő időt! :)
ugyan ezek a jegyeim voltak nekem is általános iskolában 7. osztályban :)
aztán 8.-ban egy nagyon kicsit javítottam, felvettek egy jó középiskolába, most pedig a Pannon Egyetemre járok..
Ez egy hármas félévi, ami szerintem elég silánynak mondható.
Persze a "rizsa" tárgyak javítanak rajta, de a felvételinél nem így lesz.
Matek-magyar-angol/német-töri felvételi, és máris nincs esélyed egy jobb gimnáziumban, mert ez akárhogy is erőlködsz így csak közepes.
Oké, ha valaki nem ért a matekhoz, de a törit, nyelvtant csak be kell vágni, annál igazán belehúzhatnál. A matek tényleg egy olyan dolog, hogy sokan hiába értik az alapot, mégis elszámolják magukat. Mindenesetre igyekezhetnél jobban.
Ezt most ne bántásnak vedd, hanem inkább ösztönzésnek. Ha mindenből 1 jeggyel jobbat produkálsz, már sokkal jobb iskolába is felvehetnek!
Pannon Egyetem? :D Azért ettől még ne legyél nagyra magaddal..
Ez egy rossz bizonyítvány és kész.
(Egyébként igen..általánosban, 8 év alatt, 2 db négyesem volt, földrajz és kémia.)
Nyilván nem mindenki volt ennyire jó, de annyira rossz sem, mint a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!