Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Mennyire rossz ez a...

Szülők! Mennyire rossz ez a félévi 7. osztályban? Irodalom:5 Magyar:3 Töri:3 Német:5 Angol:4 Fizika:3 Kémia:3 Biosz:3 Matek:2 A többi rizsa tantárgy 5 A félévit beleszámítják a továbbtanulásba?

Figyelt kérdés

2015. jan. 26. 20:13
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
33%
Nálunk általánosban az osztályból szinte mindenki a kettesért küzdött majdnem minden tantárgyból olyan magas szinten tanítottak...
2015. jan. 26. 21:50
 22/39 anonim ***** válasza:
77%

A "magyar" a nyelvtant jelenti?

Amúgy nem tudom, miért sz*rozza le mindenki annyira, szerintem nem olyan gáz. Jó, az látszik, hogy nem vagy egy reálos alkat. De szerintem pl. töriből, nyelvtanból, biológiából éppen csak annyi kellene, hogy leülj rendesen megtanulni az anyagot, és a hármas máris nem hármas lenne. És ha a matek nem is a szíved csücske, de azért legalább egy hármasra fel lehetne tornászni.

De az elég erős túlzás, hogy emiatt segédmunkás lesz belőled. Csak kapd össze magad egy kicsit.

De azt nem mondanám, hogy ez olyan borzasztóan rossz félévi bizonyítvány. Év végére próbálj meg javítani, mert az már tényleg beleszámít a továbbtanulásba, de amúgy nem tűnsz buta gyereknek a jegyeid alapján, inkább olyannak, aki csak abból szerez ötöst/négyest, amiből ezt erőfeszítés nélkül is meg tudja tenni, a többi pedig nem izgatja.

2015. jan. 26. 21:56
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

Hát a hetes akkor szerencsés.

Én 5,00 voltam egész felsőben,1-2 tantárgyból mindig volt dícséretem is;aztán még sok évem van a gimiből egészségügyi- és csalàdi gondok miatt.

Szóval nem ez a lényeg most milyen a bizonyítványod,mindig változhat negatív irányba az ember sorsa...akàrmikor.

19/L

2015. jan. 26. 22:21
 24/39 anonim válasza:
100%
én nem aggódnék! Év végéig húzz bele. Én általánosban bukdácsoltam mert nehezen tanultam. Van ilyen. De középsuliban kitűnő vagyok pedig elég erős szakközépbe járok. 17/L
2015. jan. 26. 22:25
 25/39 anonim ***** válasza:
80%
Én ennél rosszabb voltam 7.ben... De még 8.ban is. Mégis felvettek az elsőnek megjelölt gimimbe, ahogy azután fősulira is. Nem egy tragédia, ha az ember nem jó tanuló... Matekból 7-12.osztályig egyetlenegyszer voltam 3mas évvégén, amúgy félévkor jellemző volt a bukás, évvégén pedig a 2tes. Egyszerűen nem vagyok képes felfogni a számokat, én már megbékéltem vele. Jelenleg azt a szakmát tanulom, ami 6 éves korom óta szeretnék lenni, és amihez matek sem kell.
2015. jan. 26. 22:28
 26/39 anonim ***** válasza:
32%
7ben ez igen rossz. Középiskolában még jó,de 7ben...
2015. jan. 27. 10:44
 27/39 anonim ***** válasza:
63%

Attól függ mit szeretnél az életben. Ha magas beosztásban jó fizetésért dolgozni, akkor már most el kell kezdened megalapoznod. Nem azt mondom, hogy ilyen eredménnyel nem lehetsz sikeres, de sokkal nehezebb lesz.

Általános iskolában pedig mindenki képes minden tárgyból legalább 3-as teljesítményre, amiből egy kis tanulással (értsd: egyszer elolvasod, megcsinálod a házit) lehet 4-est csinálni. Ez nagyon max. napi másfél-két óra. Ha kicsit még tanulsz, akkor pedig megvan az ötös.

A lényeg, hogy rajtad múlik.

2015. jan. 27. 11:29
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sokkal rosszabb volt 7. félévben..

Matek: 2

Nyelvtan: 3

Irodalom: 3

Földrajz: 2

Biosz: 2

Kémia: 2

Töri: 4

Fizika: 3

Tesi: 5

Info: 4 vagy 3 (?)

Rajz: 5

Ének: 3

Etika: 4

Angol: 5d

De évvégére a kémián kívül mindent kijavítottam.

Matekból kettesről négyes lettem ami kész csoda volt nàlam

2015. jan. 27. 15:00
 29/39 anonim ***** válasza:
47%

Hát nem valami túl jó!

A matek a nagy baj.

Én is voltam általánosban 1-2 tantárgyból 3-as.

A szakközépben volt 2-is (igaz csak egyszer), a hármasok ott is előfordultak.

Felvettek fősulira (más volt a felvi rendszer ez igaz) és elvégeztem egy építőmérnökit. Most meg csinálom a gépészmérnökit levelezőn, de tény, hogy nagyon össze kellett szednem magam.

Az a baj, ha most nem megy a matek, később rosszabb lesz az alapok hiánya miatt.

De nem vagy elkésve, tanulj, gyakorolj többet.

2015. jan. 27. 15:42
 30/39 anonim válasza:
49%

Ha gimnazista lennél, még elviselhető lenne...

De 7.-ben?!

Elég szörnyű...

Bioszból hogy lehet hármasnak lenni?

Nem biokémiát tanultok, hanem az állatok felépítését, nem hinném, hogy annyira lehetetlen lenne megtanulni.

Nem számítják be a továbbtanulásnál, de kétlem, hogy Te majd év végére mindent négyesre javítanál. Szóval kb az év végi is ilyen lesz, ha nem rosszabb.

2015. jan. 27. 15:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!