Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a különbség az elkényeztete...

Mi a különbség az elkényeztetett és a jómódban élő gyerek között? Miért baj másnak, ha a szülők mindent megadnak a saját gyerekeiknek?

Figyelt kérdés

Az oldalon figyeltem meg, hogy akár 3 sor után megkapom, hogy "elkényeztetett liba" és társai. Pedig semmi olyat nem írtam, amiért ezt "érdemelném".

De pl. ugyanez van akkor, ha egy fiatal kiír egy kérdést, akkor tuti, hogy az első oldalon lesz minimum 2 olyan válasz, hogy kezdjen el dolgozni, költözzön el és tartsa el magát, mert a válasz írója már 16 évesen dolgozott iskola mellett, mégis kitűnőre érettségizett és hasonlók.

Az egyik kérdésemhez is írtak ilyeneket és utána még ők voltak felháborodva, mikor írtam, hogy nekem nem kell dolgoznom, nem is engednék és szerintem felesleges, hogyha tényleg nem azért dolgozom, mert amúgy nem tudnék ruhákat venni.

2015. jan. 24. 12:43
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Jómódú családban is lehet szerény, jószívű valaki. És kevésbé jómódban is lehet elkényeztetett. Azért mert valaki gazdag nem egyenlő azzal hogy el van halmozva mindennel, és el vagy kényeztetve.

Számomra az a fájdalmas hogy a 16-18 éves tinik azért vesznek márkás ruhákat, azért kell nekik kocsi, stb... mert azt hiszik hogy ettől értékesebbek lesznek, mert márkás magassarkú van rajtuk. és azt várják hogy mások irigykedjelenek rájuk, egyszóval nagyképűek.

2015. febr. 4. 23:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!