Szerinted mennyi kor különbség jó 2 gyerek között?
annyi amennyit te jónak látsz
nincs egységes recept
van akinek az a jó ha hamar letudja a kisbabás kort
van aki 5-8-10 éveket vár két gyerek között
ez pont olyan kérdés h mikor ideális szülni hány éves korban .....
Szia!
...szerintem nincs ideális korkülönbség. Valaki arra esküszik, hogy az a jó, ha együtt nőnek fel, valaki pedig arra, hogy jó, ha több év van köztük, mert akkor a nagyobb már okosabb, tud segíteni.
Nekünk 5 év van a kettő gyerkőc között, de így is veszekednek, vitatkoznak...ugyanakkor a nagyra már számíthatok, ha segíteni kell :)!
Nekem egy 7 gyerekes ismerős azt mondta, hogy neki mindenféle felállásban jöttek a gyerekek, volt, hogy két év sem, s volt, hogy több év is eltelt, s szerinte a 3 év korkülönbség volt a legjobb a gyerekeknek, (és neki is)
akkor a picivel is eleget tudott foglalkozni és a többi tesó sem sínylette meg úgy az újabb pici jövetelét.
Nálunk úgy alakult, hogy 20 hónap, és az, hogy a nagyobbik sem egy teljesen értelmes lény még, igencsak megnehezít sok mindent, biztos könnyebb, ha van 3,5 4 év, mikor már értelmesebb, s talán ici-picit segíteni is tud..
köszönöm a válaszokat!
igen tudom h nincs ideális, meg hát ki mikor akarja!!
igazán csak másik véleménye érdekel hogy szerinte mennyi jó!
nekem 5 hónapos a kislányom, úgyhogy még kicsit arrébb van!
Háát..2-3-4..
Ha 2, akkor nagyon kell figyelni az elején az elsőszülött kis lelkére, de utánna szuper....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!