Szerintetek normális vagyok ez miatt? Sokan megköveznek mert hagytam apámat meghalni.
Egyrészt apád egy undorító gerinctelen féreg (bocs). Nem elég, hogy nem foglalkozott veletek, tönkretett titeket idegileg/lelkileg, utána meg az orvosnak parancsba adja, hogy kérdezzen meg téged, nem-e adnád neki az egyik vesédet. Ez gusztustalan. Ha én szülő lennék, nem engedném a gyerekemnek, hogy miattam kockára tegye az egészségét.
Másrészt aki téged okol a haláláért, az csak adja oda az egyik szervét egy ilyen hulladék embernek. Ne okold magad, én anyukád helyében nem is engedtem volna az egészet, a te egészséged sokkal fontosabb, mint egy ilyen emberé, ráadásul apád saját maga felelős ezért. Én is nemet mondtam volna, ha engem kért volna meg apád. Egyáltalán nem vagy felelős a haláláért, apád saját maga felelős érte. Aki meg értetlenkedik, sz@rd le. Ezt az ilyen vádaskodó ember addig úgysem érti meg igazán, amíg nem kerül ilyen helyzetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!