Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek normális vagyok...

Szerintetek normális vagyok ez miatt? Sokan megköveznek mert hagytam apámat meghalni.

Figyelt kérdés
Nos először is azt tudni kell hogy nagyon rossz volt apámmal a viszonyom, kiskoromban engem is és anyám is sűrűn bántott és állandóan részeg volt, aztán mióta otthagytuk, kb 17 éve nem hallottam róla semmit aztán nemrégiben felkerestek a háziorvoson keresztül hogy apám beteg, ha nem adom neki a fél vesém max egy héten belül akkor meg fog halni ( ennek már van egy pár éve mondták de már nem emlékszem hogy mért pont az én vesém mentette volna meg... ) én meg persze nemet mondtam, erre két és fél hét múlva meghalt.. Ti mit tettetek volna a helyemben?

2015. jan. 21. 10:36
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
87%
előző vagyok, még annyit hogy biztos nem te lettél volna az egyetlen donor.. arról nem is beszélve hogy ez neked is veszélyes lett volna, fél vesével élni. Ha valaki neked áll hogy tehettél ilyet, akkor meg lehet neki mondani, hogy ő is tudsz segíteni másoknak, akkor tegye azt.
2015. jan. 21. 18:28
 22/23 A kérdező kommentje:
#19... Nekem nincs bűntudatom, engem az zavar nagyon hogy vannak akik engem okolnak a haláláért... és azért tettem ki a kérdést hogy nektek mi a véleményetek erről az egészről?...
2015. jan. 21. 21:20
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt apád egy undorító gerinctelen féreg (bocs). Nem elég, hogy nem foglalkozott veletek, tönkretett titeket idegileg/lelkileg, utána meg az orvosnak parancsba adja, hogy kérdezzen meg téged, nem-e adnád neki az egyik vesédet. Ez gusztustalan. Ha én szülő lennék, nem engedném a gyerekemnek, hogy miattam kockára tegye az egészségét.

Másrészt aki téged okol a haláláért, az csak adja oda az egyik szervét egy ilyen hulladék embernek. Ne okold magad, én anyukád helyében nem is engedtem volna az egészet, a te egészséged sokkal fontosabb, mint egy ilyen emberé, ráadásul apád saját maga felelős ezért. Én is nemet mondtam volna, ha engem kért volna meg apád. Egyáltalán nem vagy felelős a haláláért, apád saját maga felelős érte. Aki meg értetlenkedik, sz@rd le. Ezt az ilyen vádaskodó ember addig úgysem érti meg igazán, amíg nem kerül ilyen helyzetbe.

2015. jan. 22. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!