Mit csináljak? SOS

Figyelt kérdés
TEGNAP: Pont beszélt telefonon a pasijával. Bementem a szobába megkérni hogy segítsen fizikában (fél kilenckor). Mondta hogy mindjárt jön. Oké..kilenc óra. Bemegyek, megkérem megint. Rám csapja az ajtót, és majdnem felpofozott!! Utána meg hallottam hogy vagy tizenegyig a pasijával beszélt, én meg szenvedtem azzal a retkes fizikával. Mai nap eredménye: 3-as leszek fizikából. Na miért? Mert nem volt képes megmagyarázni pár dolgot, miközben fizika tanár is-.- Ma ezért egymáshoz se szóltunk. Ő be volt sértődve hogy mit képzelek magamról, 3-asnak lenni fizikából év végére, én meg mondtam hogy ha elmagyarázta volna talán négyes lennék most. Oké..most átjön a szomszédtól: 200 a vérnyomásom remélem örülsz. Mondom neki hogy én mit tettem? Ő azt mondja hogy semmit. Mondtam neki hogy megyek vele az ügyeletre. Na és mi az anyám válasza? Nem jössz velem, ha nem jövök haza akkor fekszek a kórházban. Én elkezdtem sírni ott a folyosón, ő meg: Mit bőgsz? Örülj. Semmi olyat nem mondtam neki hogy most jogosan be legyen sértődve. Nekem kéne. Most itt sírok, semmi támaszom. Barátnőim le se szarnak. Mit tegyek hogy a hangulat köztünk ne legyen ilyen?:( Nagyon szeretem őt, soha nem akarom elveszíteni..

2015. jan. 20. 18:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
29%
OMFG...hiszti, hiszti, hiszti.
2015. jan. 20. 18:25
 2/13 A kérdező kommentje:
1.: Nem én pontoztalak le.. de ezen mi a hiszti? Szerettem volna hogy segítsen fizikából de nem segített. Tehetek róla hogy 200 a vérnyomása és nem engedte hogy elmenjek vele ügyeletre?! BOCSÁNAT, HOGY SZERETEM AZ ANYÁMAT ÉS SÍROK MOST MIATTA.
2015. jan. 20. 18:29
 3/13 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem ez igenis komoly probléma. Oké, az anyuka élje az életét, de ne hanyagolja el a lányát. Én szépen kedvesen leírnám neki, hogy hogy látom a helyzetet, aztán remélném, hogy ha nyugodtan olvassa, talán megérti.

Amúgy hány éves vagy?

2015. jan. 20. 18:34
 4/13 anonim ***** válasza:
96%
Amit ő csinál, az érzelmi zsarolás, mártíromság, és még sorolhatnám. Ne függj tőle ennyire érzelmileg. Tudod, hogy nem te vagy a hibás.. akkor miért érzed magad annak? Egyes szülők azért alázzák a gyereket, hogy elvegyék az önbizalmát, és minél tovább a markukban tarthassák. Olvass könyveket szülő-gyerek kapcsolatokról, talán megérted anyád indítékait, és helyén tudod kezelni őket.
2015. jan. 20. 18:35
 5/13 anonim ***** válasza:
95%

Totál ugyanebben a helyzetben voltam. Anyám teljesen meg volt őrülve, hogy x év után újra van valakije. Komolyan mondom, rosszabb volt, mint egy tini. Természetesen a srác csak kihasználta, szakítottak, anyám teljesen ki volt borulva, napokig sírt stb. Nagyjából 1 hét múlva "visszatért" a világba, bocsánatot is kért. Mondanom sem kell, hogy ezt még párszor eljátszotta, de sokadig alkalomra sikerült egy valóban rendes fickót találnia, akivel már 4 éve házasok.

Szerintem a Te anyukád is hasonló cipőben járhat. Szerintem nem lehet nagyon mit tenni, ki kell bírni ezeket az időszakokat. Nem könnyű, ez tény, de túl lehet élni. Remélem tudtam segíteni, szép estét! :)

2015. jan. 20. 18:36
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem baj én lepontoztam mindenkit, tudom hogy igazam van de a patkányok nem tudnak úszni...:)
2015. jan. 20. 18:40
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Apuka hun van?
2015. jan. 20. 18:43
 8/13 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat! Tuti bele van bolondulva. Egyszer szakitottak. Anya ot napig depresszios volt, mondtam neki hogy ne sirjon amiatt a kocsog miatt

Na es mi lett a vege? Felpofozott, elkobozta a gepet negy napra es leorditott....:) nagyon jol esett! Amugy 13,5 eves vagyok, utolso: apum meghalt.

2015. jan. 20. 20:12
 9/13 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg. Nem te tehetsz róla, hogy magas a vérnyomása. Az egy betegség, melyet az orvosok ma már jól tudnak kezelni. Van mobiltelefonja, fel tudod hívni?
2015. jan. 20. 20:22
 10/13 anonim ***** válasza:
76%

Egyébként a fizikát miért nem nézted meg interneten?

Hátha találtál volna rá valami jó példát.

Néha azért magadat is fel kéne találni.

(Nem, nem az anyádat védem, mert hát... olvastam, és elítélem, főleg, hogyha tényleg igaza van itt az egyik válaszolónak az érzelmi zsarolással kapcsolatban.)

Sajnos azt nem tudom, mit tudnál tenni, szóval végül is felesleges volt a válaszom. :D

Na, mindegy további szép estét.

2015. jan. 20. 21:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!