Mit csináljak? SOS

Figyelt kérdés
TEGNAP: Pont beszélt telefonon a pasijával. Bementem a szobába megkérni hogy segítsen fizikában (fél kilenckor). Mondta hogy mindjárt jön. Oké..kilenc óra. Bemegyek, megkérem megint. Rám csapja az ajtót, és majdnem felpofozott!! Utána meg hallottam hogy vagy tizenegyig a pasijával beszélt, én meg szenvedtem azzal a retkes fizikával. Mai nap eredménye: 3-as leszek fizikából. Na miért? Mert nem volt képes megmagyarázni pár dolgot, miközben fizika tanár is-.- Ma ezért egymáshoz se szóltunk. Ő be volt sértődve hogy mit képzelek magamról, 3-asnak lenni fizikából év végére, én meg mondtam hogy ha elmagyarázta volna talán négyes lennék most. Oké..most átjön a szomszédtól: 200 a vérnyomásom remélem örülsz. Mondom neki hogy én mit tettem? Ő azt mondja hogy semmit. Mondtam neki hogy megyek vele az ügyeletre. Na és mi az anyám válasza? Nem jössz velem, ha nem jövök haza akkor fekszek a kórházban. Én elkezdtem sírni ott a folyosón, ő meg: Mit bőgsz? Örülj. Semmi olyat nem mondtam neki hogy most jogosan be legyen sértődve. Nekem kéne. Most itt sírok, semmi támaszom. Barátnőim le se szarnak. Mit tegyek hogy a hangulat köztünk ne legyen ilyen?:( Nagyon szeretem őt, soha nem akarom elveszíteni..

2015. jan. 20. 18:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Apukád miatt őszinte részvétem.

Állj anyukád mellé, hogy tudja, hogy nagyon szereted. Beszélgessetek. A leírás alapján nagyon nem könnyű a helyzete. Állj mellé. Kommunikáljatok egymással.

A fizika pedig nagyon könnyű, és érdekes, ha jól tanítják. Nem feltétlenül a nebuló hibája, ha "csak" hármasra sikeredik. Miért nem jártok össze az osztálytársaiddal közösen tanulni / feladatokat gyakorolni?

2015. jan. 21. 01:10
 12/13 anonim válasza:
Anyud most nagyon szerelmes, megértem de akkor sem kellene elhanyagolnia, és aztán nem leb*szni téged mert 3-as lettél. Igazad van, nyugi. Szerintem a hangulat köztetek lehetne jobb ha anyud egy kicsit a fejéhez kapna. Ehhez meg az kell, hogy mondd el neki a mély érzéseid ha esetleg sírsz is közben az sem baj. Mondd el neki ami bánt, és hátha rájön, hogy kicsit változnia kéne. Remélem tudtam segíteni valamit is
2015. jan. 21. 08:56
 13/13 anonim ***** válasza:

1.:A kérdésre a válasz: várd meg míg nyugodtabb lesz--> beszélgess vele/tölts vele némi időt/támogasd/állj mellé(képletesen)

2.:Tanács a fizikához:órán odafigyelsz arra amit a tanár mond-->megjegyzed-->kész(nálam bevált); úgy is lehet tanulni, hogy:leülsz és addig memorizálod amíg meg nem jegyzed szóról szóra(nem a legjobb de egy 4-esre biztos elég); 13,5 évesen az még általános tehát nem is nehéz

3.:Idézem:"Barátnőim le se sz*rnak." akkor nem a barátaid igazán, ha azok lennének jóba-rosszba támogatnának

2015. febr. 7. 18:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!