Jogosan érzem, hogy ezt sosem fogom tudni megbocsájtani az anyámnak? Hogy tehette meg ezt velem terhesen?
17 éves koromban terhes lettem (már majdnem 18 voltam).
Az anyám pedig közölte, hogy ez hatalmas szégyen, az abortusz szóba sem jöhet és hogy amíg meg nem születik a baba, leköltöztet vidékre az anyjához, akivel szörnyű volt mindig is a kapcsolatom, folyamatosan terrorizált, piszkált, ha találkoztam vele. A babát pedig örökbe adtam volna.
Ez volt az ő verziója, úgy volt vele, hogy majd én ebbe mosolyogva beleegyezek.
Ezután 2 nappal már Londonban voltam, mert Apukám, az ő szülei, családja és a barátom is itt él.
Ez 3 éve volt, de ezt azóta sem tudtam megbocsájtani az anyámnak. Úgy érzem, hogy cserben hagyott, mikor a legjobban szükségem lett volna Rá, ő próbált elpaterolni, nehogy bárki tudjon erről.
Ez az érzés szerintetek elmúlik valaha, vagy örökre úgy fogok Rá gondolni, mint a legnagyobb csalódásra az életemben?
Nem tért jobb belátásra anyukád azóta sem? Tartjátok a kapcsolatot, szoktatok találkozni? Picit szereti?
A csalódás ottmarad szerintem, a fájdalom enyhülhet, ha ő is tesz érte.
De mi lett azután? Hogyan alakult a kapcsolatotok? Szereti a kicsit? Találkoztok rendszeresen?
Nekem attól függne, hogy utána hogyan viselkedett meg most. De persze teljesen sose tudnék túllépni rajta. Inkább csak nem foglalkoznék, nem aggódnék a múltkor, ha most minden rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!