Anyámnak van joga elkérni a facebook jelszavam?
Szerintem az lenne a legjobb ha csinálnál egy olyan fb-t magadnak amin megadsz egy álnevet és elmondod az ismerőseidnek hogy az vagy te.
Így anyud már nem tud nyomon követni.
Nekem utoljára 11 évesen tudta a jelszavamat anyum (akkor még az IWIW volt a menő) de már akkor kavart össze vissza és azóta csak én tudom a jelszavaimat.
Törölj ki minden privát beszélgetést, aztán add meg neki. Ezután regisztrálj újra valami hozzád nem köthető becenéven, tegyél be profilképnek egy virágot vagy egy macskát és vedd fel a kapcsolatot újra a barátaiddal. És nagyon vigyázz, hogy ne vegye észre.
A konfliktuskerülés nyilván nem egy szép dolog, de a te esetedben inkább ezt tenném, minthogy elvágjon a tananyagaidtól. És mivel ő nem játszik tisztességesen, te eleve hátrányban vagy.
6: Hát ezt könnyebb úgy elintézni, hogy szembesíti az osztályfőnökével, tanáraival az anyukáját!
A továbbiakra nézve is sokkal jobban jár, ha szembesíti az anyukáját avval, hogy ő a nemnormálisan viselkedő, gondolkodó ebben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!