Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyámnak van joga elkérni a...

Anyámnak van joga elkérni a facebook jelszavam?

Figyelt kérdés
Nemrég történtek olyan dolgok amik miatt én már nem bízom benne, de erről nem szeretnék beszélni. A lényeg, hogy amikor új felhasználót csináltam (a régit nem tudtam/tudom használni) mondta, hogy jelöljem be, és írjam le a jelszavam. Nem mintha bármi titkolni valóm lenne, alapból ritkán használom, főleg azért mert akikkel ott beszélek találkozok minden nap. De azért én ezt túlzásnak érzem. 15 éves vagyok, szerintem nekem is lehet magánéletem, és őszintén szólva ilyesztő, hogy anyám csak úgy olvasgatná a levelezéseimet. Pont ebből volt egy hatalmas vitánk, mert erre volt már példa nem is egyszer, bár ott akkor többről volt szó. Szóval jogos a kérése? Most az ismerőseim között ott van, de már tegnap is mondta, hogy gépen lépjek be és mentsem el a jelszavam, plusz írjam le egy lapra. Nem tudom meddig húzhatom még, belőle kinézem, hogy ha nem csinálom amit mond elveszi a tabletem, pedig két évig gyűjtöttem rá, neki csak annyi köze van hozzá, hogy eljött megvenni, azt is csak azért mert apám kérte. Itt megjegyezném, hogy a gépemet, amit apával vettek pár éve, már elvette és az élettársának adta, a telefonom pedig elromlott, születésnapomra lesz annyi pénzem, hogy tudjak venni másikat. Szóval a tablet az egyetlen amivel tudom tartani a kapcsolatot az osztálytársaimmal pl. és a házit is itt tudom elkérni, ha gyűjtőmunkázok akkor szintén csak ezen tudok anyagot gyűjteni, már ha könyvben nem találok valamit. Tehát ha most elveszi, el leszek vágva mindentől, a tanulást beleértve. Kértem már, hogy legalább a számítógépet használhassam mert sok mindenben megkönnyítené a dolgom, de nem engedik. Pedig nem egész nap ülnék ott, van jobb dolgom is.
2015. jan. 3. 08:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
Megint egy anya aki nem tud gyereket nevelni! Akkor miért nem bízza az apára? Igazad van. Magánélet neked is jár! Tudom, az ilyen anyák legszívesebben belenéznének még a fen*kedbe is. Ne hagyd magad!
2015. jan. 3. 08:54
 2/16 anonim ***** válasza:
94%
Szólj az apukádnak erről, végül is a tied a tablet, saját pénzedből vetted, nem hülyeségre használod, és az anyukádnak akkor sincs joga elkérni, mond meg neki hogy akkor írja le ő is a sajátját. Amúgy azt is lehet csinálni hogy megadod neki ezt a mostanit és csinálsz egy másikat amin beszélgethetsz akivel akarsz, amit meg az anyukád les, arról kitörlöd a bizalmas üzeneteket a többit meg hagyod. Remélem tudtam segíteni.
2015. jan. 3. 09:34
 3/16 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem nem jogos, nem 12éves kislány vagy. Próbálj a sarkadra állni és megnondani a veleményedet, természetesen tisztelettudóan, hogy nem akarod, hogy lassa mit beszelsz a baratnoiddel. Esetleg beszélj apuddal is, hogy neked ez igy nem jó. Amiért meg, megdolgoztál az a Tied!
2015. jan. 3. 09:35
 4/16 anonim ***** válasza:
74%
Nincs joga!
2015. jan. 3. 09:36
 5/16 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem az lenne a legjobb ha csinálnál egy olyan fb-t magadnak amin megadsz egy álnevet és elmondod az ismerőseidnek hogy az vagy te.

Így anyud már nem tud nyomon követni.

Nekem utoljára 11 évesen tudta a jelszavamat anyum (akkor még az IWIW volt a menő) de már akkor kavart össze vissza és azóta csak én tudom a jelszavaimat.

2015. jan. 3. 09:44
 6/16 Platypus ***** válasza:
91%

Törölj ki minden privát beszélgetést, aztán add meg neki. Ezután regisztrálj újra valami hozzád nem köthető becenéven, tegyél be profilképnek egy virágot vagy egy macskát és vedd fel a kapcsolatot újra a barátaiddal. És nagyon vigyázz, hogy ne vegye észre.

A konfliktuskerülés nyilván nem egy szép dolog, de a te esetedben inkább ezt tenném, minthogy elvágjon a tananyagaidtól. És mivel ő nem játszik tisztességesen, te eleve hátrányban vagy.

2015. jan. 3. 09:46
 7/16 anonim ***** válasza:
92%

6: Hát ezt könnyebb úgy elintézni, hogy szembesíti az osztályfőnökével, tanáraival az anyukáját!

A továbbiakra nézve is sokkal jobban jár, ha szembesíti az anyukáját avval, hogy ő a nemnormálisan viselkedő, gondolkodó ebben!

2015. jan. 3. 09:48
 8/16 Költőnő? ***** válasza:
93%
Beszélj apáddal, anyád elég idiótán áll a kérdéshez.
2015. jan. 3. 09:49
 9/16 anonim ***** válasza:
92%
Ehhez nincsen joga, ideje hogy a sarkadra állj! de ha ez mégsem megy. egyszerü! tiltsd le ( igy ha beir a keresőbe nem lát téged, ha kitesznek vmit velem kapcsolatban pl bejelölnek egy képen stb azt sem látja) :)
2015. jan. 3. 09:50
 10/16 anonim ***** válasza:
88%

*veled kapcsolatban

elnézést:)

2015. jan. 3. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!