Tényleg titkolózok, ha nem adom meg a facebook jelszavam a páromnak?
Én voltam a hülye, mert miután összejöttünk, beleegyeztem hogy rálátásunk legyen egymás fb fiókjára.
Miután letörölt több embert, és bunkóságokat írkált a nevemben, rájöttem hogy rossz ötlet volt.
Megváltoztattam a jelszavam, hogy ne tudjon belépni. Most megy a hiszti, hogy flörtölök a háta mögött.
Ha a barátod 15-17 éves akkor még ok. De egyébként nem komplett.
Az én barátom még neptun-kódom sem kérte el soha.
Jesszus, ez gáz. :S Mert az még oké is lenne, ha MINDKÉT fél úgy gondja, tudhatják egymás jelszavát, de nálatok eleve ő találta ki, gondolom. És akkor még vissza is él vele... :S Ez röhej!
Párommal mi tudjuk egymásét, de soha nem lépünk be a másik profiljába.
Szerintem a pároddal alapból súlyos gondok vannak, ha ennyire nem bízik benned és a nevedben bunkóskodik másokkal...
Az odáig rendben van hogy tudni egymás jelszavát,mi is tudjuk.
A belépkedéssel sincs semmi bajom,bár nem tudom milyen gyakran nézi párom az enyém,nem is érdekel,nem lát semmi olyat amit ne tudna.
De a letörölget,irogat,na az amit nem tűrnék.
(szokott irni,de csak közös ismerősnek,amikor lusta átlépni a sajátjára,jó az enyém is alapon,de első mondat h nem én avgyok hanem ő,ez megszokott)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!