Tényleg titkolózok, ha nem adom meg a facebook jelszavam a páromnak?
Én voltam a hülye, mert miután összejöttünk, beleegyeztem hogy rálátásunk legyen egymás fb fiókjára.
Miután letörölt több embert, és bunkóságokat írkált a nevemben, rájöttem hogy rossz ötlet volt.
Megváltoztattam a jelszavam, hogy ne tudjon belépni. Most megy a hiszti, hogy flörtölök a háta mögött.
Nem csak a jelszavadat kell lecserélni, hanem a párodat is!
Én tudom a párom jelszavát, de eszemben sincs belépni egyik fiókjába sem! Megbízok benne annyira, hogy ne tegyem.
Nekem az előző pasim művelt hasonló dolgokat. De azért annyira nem akadt ki, ha nem adtam meg neki jelszavakat, max. 1-1 rossz megjegyzése volt.. De kb. leszartam :D azért had legyen már tényleg magánéletem és soha nem csaltam meg! Mondjuk lehetőségem se lett volna,mert:
Nálunk inkább olyan problémák voltak.. éjjel-nappal a nyakamon volt, nekem konkrétan megszabta, hogy mikor mehetek a családomhoz (nála "kellett" laknom), lelki terrorban voltam. És amikor a családomhoz mentem, akkor is jött velem..még anyumra is féltékeny volt, hogy ő velem lehet, amikor ő meg nem.. Pfff.. Minden percemről be kellett számolnom, telóznom, hogy minden rendben van-e (1 óra alatt nagy baj történhet mondjuk..) ha elmentem mégis egyedül a szüleimhez, akkor totál kiborult, hisztizett és sírt.. tiszta szánalom.. De mondjuk érdekes, hogy szakítottam vele: majd' meg akart halni, totál ki volt borulva és 1 hét múlva meg talált másik csajt :D szóval ennyire volt oda értem :P :D
Szerencsére le tudtam lépni még az előtt, hogy tönkre mentem volna idegileg..pedig már nagyon ki voltam készülve. De életem legjobb döntése volt, hogy leléptem, mert megtaláltam a szerelmemet, imádjuk egymást és nagyon-nagyon boldog vagyok!!! :))
23/L
de mi az hogy letöröl? 30 éves? hát bekéne csukni és eldobni a kulcsot.
nekem van egy lányismerősőm nálam 3-4 évvel fiatalabb, (18-19 éves) ő nekem kiadta a jelszavát, mert otthon nála nincs jó net, és teloban kérdi hogy irt e neki valaki, mégse élek vissza vele, meg nekem nem hiányozna hogy a hátterével jöjjön :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!