Tényleg titkolózok, ha nem adom meg a facebook jelszavam a páromnak?
Én voltam a hülye, mert miután összejöttünk, beleegyeztem hogy rálátásunk legyen egymás fb fiókjára.
Miután letörölt több embert, és bunkóságokat írkált a nevemben, rájöttem hogy rossz ötlet volt.
Megváltoztattam a jelszavam, hogy ne tudjon belépni. Most megy a hiszti, hogy flörtölök a háta mögött.
Az lehet, hogy 30 éves, de a "felnőtt" kijelentéssel én vitatkoznék.
Én annyira gyűlölöm az ilyet!
Ha nem adod meg a jelszavadat, akkor már azonnal azzal szívja a véredet, hogy titkolnivalód van. Az exem volt ilyen.
Nem, nem volt semmi takargatnivalóm, de ettől függetlenül miért is kellene minden privát dolgot kiadnom neki???
Attól, hogy kapcsolatban él az ember, attól még lehet privát szférája, amibe SENKI nem mászik bele! És ez nem egyenlő azzal, hogy ott piszkos dolgok folynak!
Engem ne ellenőrizgessen senki, még a párom sem! ha nem bízik bennem, az az ő baja.
A mostani párommal szerencsére nincs ilyen bajom. Ha épp a leveleit olvassa, még a szobából is kimegyek. Mi közöm van nekem ahhoz, hogy a barátnőjével miket csevegnek? Nem is vagyok rá kíváncsi! De ez viszont is megvan. Ő sem áll a hátam mögé, ha a leveleimet nézem. És eszünk ágában sincs nyomozgatni, kotorászni egymás privát cuccai között!
A párod gyerek. lehet, hogy inkább neki van titkolnivalója (?)
Nem.
Mindenkinek kell egy "kb. 10 cm sugarú" magánszféra..........!
Lépj.
Az én jelszavamat tudja a párom. Nincs semmi okom arra, hogy ne tudja. Sőt, nekem jó érzés az, hogy rálát a dolgaimra, nem tudom megmondani miért. Örülök, hogy teljesen biztos lehet abban, hogy őt szeretem.
Viszont ennek ellenére, ha visszaélne a bizalmammal és bármit is belepiszkálna, biztos, hogy én is változtatnék és nem adnám meg neki az új jelszavamat.
22/L (én párom is 30)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!