Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » "Becenév" ötletekre lenne...

"Becenév" ötletekre lenne szükségem, anyámat nem akarom többet az anyámnak hívni?

Figyelt kérdés
Amióta pénzt lopott tőlem és eljátszotta a bizalmamat (utóbbit nem először, amúgy is állandóan üvöltözik velem, minden apró dologért), nem tekintem anyámnak... Amióta egyszer kijelentette, miután öngyilkos akartam lenni (7 éve vagyok depressziós), hogy az egészet csak megrendeztem, hogy neki bajt okozzak, és rosszallóan megjegyezte, hogy már csak az hiányozna neki, hogy kiderüljön, hogy anorexiás vagyok, a szememben eláshatja magát a Mariana-ároknál is mélyebbre. Próbálom kerülni, hogy megszólítsam, de ilyen körülmények között úgy érzem, ő nem az anyám. Valami olyan kifejezést kéne rá találni, ami rövid és nem obszcén. És nincs benne, hogy anya. Köszi!

2014. dec. 15. 20:16
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Apa.
2014. dec. 15. 20:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Lopótök, Csóró, Sunda, Szarkáné, Kleptónia
2014. dec. 15. 20:23
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Ha egyszerűen a keresztnevén szólítanád?
2014. dec. 15. 20:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Hívd a keresztnevén.
2014. dec. 15. 21:02
 5/9 anonim ***** válasza:
81%
Ha tetszik, ha nem, attól még az anyád marad, mivel ő szült téged, és ezen így utólag elég nehéz lenne változtatni. Én sem vagyok túl jóban az anyámmal, de ha ilyen szintű problémáim lennének, nem ezen kattognék, hogy "Minek nevezzelek?", hanem, hogy "Mihez kezdjek?".
2014. dec. 15. 21:05
 6/9 A kérdező kommentje:

Ötödik, kattogok azon én is... De már csak fél év és megszabadulok. :)

Harmadik, negyedik, köszi a válaszokat, elsőnek és a másodiknak pedig a röhögőgörcsöt. :D

2014. dec. 15. 21:29
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én amióta utálom (úgy 3-4 éve) csak úgy hívom, hogy orc. Tudod az orkok vannak a gyűrűk urában, és mindig olyan hülye hangokat adott ki, mint azok.
2015. jan. 28. 18:47
 8/9 anonim válasza:
Mit szólnál a Vörös mókushoz? Én úgy hívom az enyémet (a madagaszkár pingvinjeiből vettem az ötletet)
2016. okt. 10. 19:06
 9/9 anonim ***** válasza:
#4-es nem a szülés ténye tesz valakit önmagában anyává...
2021. febr. 18. 02:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!